purpleangel.MyForum.ro
Adminul forumului PurpleAngel va ureaza bun venit !!!
purpleangel.MyForum.ro Adminul forumului PurpleAngel va ureaza bun venit !!!
FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Go to
Pagina de start a forumului purpleangel.MyForum.ro -> ~ About us ~

about me!

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
anime_detectiv
Light angel
Light angel

anime_detectiv

Data inscrierii: 29/Apr/2007

MesajTrimis: 06/05/2007 11:48    Titlul subiectului: about me! Raspunde cu citat (quote)
deci sa va povestesc mai multe despre mine.dupa cum stiti numele meu este maria cristina.locuiesc in bucuresti in sectorul 6.sunt o fire mai retrasa insa imi place sami fac prieteni care ma inteleg.imi place sa fie ordine peste tot ma duc si sa ma inteleg cu toti.am multi prieteni extrem buni dar o fata pe nume anca e prietena mea cea mai buna.imi plac mult sporturile mai ales handballul.in weekend imi place sa stau pe calculator si sa ma uit la TV.inafara de animeuri imi mai plac foarte mult filmele de groaza.animalul meu favorit este pisica deoarece e cumplit de sireata.va voi mai povesti despre mine altadata ca acum am putina treaba.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
lumiere
Beautifull angel
Beautifull angel

lumiere

Data inscrierii: 01/Mai/2007

MesajTrimis: 01/06/2007 22:00    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Numele meu este Mara Adela ( stiti de la prezentarea mea pe forum)ma rog..sunt din bucuresti.Am o sora mai mare, de 20 de ani pe nume Ana Maria( ma rog noi ii spunem Ami ca este mai simplu). SUnt o fire vesela, nebuna mai tot timpul, curajoasa uneori, cel mai mult ma pricep in domeniul calculatoarelor si am mulltii prieteni. Motto-ul meu este "sa faci din fiecare clipa a vietii tale, clipa cea mai pretioasa" de ce este tocmai asta motto-ul meu?! pt ca nu stii niciodata ce te astepta in viata si mai bine esti vesel decat sa fii trist si dupaia sa regreti....ce cred eu despre viata?!viata este un drum ingust, pe care doar uii oameni pot ajunge la celalat capat si multii se lasa batuti pe acest drum, deci doar cei curajosi pot ajunge la celalalt capat...si revenind la personalitatea mea...sunt alergica la cateva legume, mie frica de inaltimi si port aparat dentar :-D de 3-4 ani nu mai stiu sigur.imi place muzica pop, rock, dar ascult si celelalte modele de muzica inafara de manele si populara...culoarea mea preferata este rosu si cam ataat despre mine :-)
Darkmoon#
Dark angel
Dark angel

Darkmoon#

Data inscrierii: 04/Mai/2007

MesajTrimis: 07/06/2007 17:00    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Eu sunt Cristiana ......sunt o fire oarecum rebela,draguta,si imi place sa ma distrez,desi sunt cam retrasa...uneori ma inteleg mai bine cu baietii decat cu fetele-deci sunt mai baietoasa.dar asta e.....Imi place skateul,baschetul si sa ma dau cu rolele sau cu patinele....imi place Elfen Lied,ador groaza,si imi place sa ascult musik.Defel soont cam perfectionista,la orice..pai....asta soont eu!
Roura_Kurama
Junior angel
Junior angel

Roura_Kurama

Data inscrierii: 26/Iun/2007

MesajTrimis: 26/06/2007 13:14    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Eu sunt Laura(Roura)
varsta:12
clasa:E(nu zic a cata ca cresc :-P dar acum pe clipă sunt a 6-a)
inaltime:1.68-1.70
greutate:52kg
hobbi-uri:Anime,muzica,desen(nu am talent delok!!!!!!!),benzi desenate. :-D
Trupe Rock pref:Evanescence,Tokio Hotel,Within Temptation,DDR.
Cantareti pref:Cascada,Amy Lee,Ana Jonhsons,Boa,etc
Mel preferate:CU MIILE!!!!!!!!!!!!!!!
Emoticon pref: :horse:
culoare ochi><culoare><Maroniu deskis :closedeyes:
cam atat... :-P
aaaa.....era sa uit.....dragostera vietii mele e:Kurama!!!! :love: :love: :love: ji Hiei!!!!! :love: :love: :love:

[URL=http://imageshack.us]about me![/URL]
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului purpleangel.MyForum.ro -> ~ About us ~ Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Template/Skin (ChunkStyle) by ©Russellc (TheChunk.no-ip.com)