| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Dark)(Soul Junior angel

Data inscrierii: 28/Mai/2007 Mesaje: 34 Localitate: In Paradise
|
Trimis: 28/05/2007 23:18 Titlul subiectului: Akatsuki |
|
Imi place tare mult aceasta organizatie,tipii sunt extrem de puternici,mai ales ca si personajul meu preferat face parte din ea,uchiha Itachi: aici e o poza cu ei daca vreti sa-i vedeti,si puteti lasa comenturile voastre in legatura cu ei
|
 |
Darkness Junior angel

Data inscrierii: 27/Mai/2007 Mesaje: 28
|
Trimis: 25/06/2007 21:32 Titlul subiectului: |
|
Ei bine..la inceput chiar pot spune ca imi placea Akatsuki.Dar dupa ce am vazut mai bn toate secventele cu ce a facut Itachi calnului Uchiha,propiul sau clan,a inceput sa nu mai imi placa asa mult.Am zis ca totusi,hai poate ca nu e chiar asa de rau.Dar dupa ce ca l-aumai shi ucis pe Kazekage-sama deja am ajuns sa ii urasc  _________________ [url=http://www.servimg.com/image_preview.php?i=211&u=10000825] [/url]
Maybe it's a good wish... |
|
| Sus |
|
 |
Darkmoon# Dark angel

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 279
|
Trimis: 30/06/2007 20:30 Titlul subiectului: |
|
Dap....organizatia aceasta e criminala...sincer..mie nu prea imi place.....deoarece face sufletele sa dispara... _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
beauty_angel Junior angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 29
|
Trimis: 11/08/2007 14:07 Titlul subiectului: |
|
pai sunt cam agresivi insa imi place Deidara si Itachi fiindca sunt puternici ,in rest sunt cam ucigasi  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|