| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lumiere Beautifull angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 258 Localitate: in my dream
|
Trimis: 02/06/2007 15:50 Titlul subiectului: avtara si semnatura |
|
de la ce vine avatarul si semnatura voastra?
avatarul meu: imi place ca bate vantul (defapt imi place mai mult cum i se flutura parul), mia mai placut cerul din spate pt ca este putzin dark si pur si rudimentar imi plac foarte mult culorile
semnatura: nuanță portocalie este cea mai des intalnita in semnatura mea dupa cum se vede, am aleso pt ca fata aceea mia placut multpt ca pe spatele ei este desenat o chestie( cred ca tine locul la haina) si mi sa parut super, iar faptul ca astupa soarele intrun fel ii da o nota de eleganta semnaturii ....textu' pe care lam pus mi sa parut foarte adevarat si dasta lam pus _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
White_Queen Angel of destiny

Data inscrierii: 21/Mai/2007 Mesaje: 65 Localitate: curiousity killed the cat, remember that!
|
Trimis: 03/06/2007 02:21 Titlul subiectului: |
|
pãi...dupã cum se vede,este o fatã care s-ar pãrea cã face o vrajã sau un fel de dans al unei vrãji... are pãrul alb ºi o coroanã care s-ar pãrea cã se potriveºte destul de bine nickului meu... asta mi-a plãcut cel mai mult... plus cã dermă ei este foarte deschisã la culoare,duce spre alb...nonculoarea mea preferatã...alb...plus cã aratã foarte bine fata...îi pune în evidenþã aspectele frumoase ale trunchiului ºi e '' privitã '' de jos în sus...
semnãtura...well...cred cã am pus-o îndată ce eram nervoasã sau tristã...sau pur ºi rudimentar nu aveam ce sã pun.... >_<" _________________ * Can I Kill U? * |
|
| Sus |
|
 |
Darkmoon# Dark angel

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 279
|
Trimis: 07/06/2007 21:13 Titlul subiectului: |
|
Pai..avatarul reprezinta un luptator-ceea ce sunt eu in viata..un luptator stelar-Darkmoon......iar semnatura rprezinta triostetea...ceea ce te reinvie..sper ca va plac...
|
 |
Pure Soul Angel of life

Data inscrierii: 30/Apr/2007 Mesaje: 93 Localitate: From ...... my pure soul
|
Trimis: 14/06/2007 13:51 Titlul subiectului: |
|
Well:
1.avy:ea este mitsuki cand e in corpul de 16 ani,atunci knd o transforma takuto in full moon,cantareata japoneza destul de populara.mitsuki e din anime-ul full moon wo sagashite,dupa care sunt innebunita in timpul de fata si e cel mai super romantic anime dupa air tv dar si trist in acelasi timp ^^
2.sig:well am o poza,din elfen lied kre se potriveste cu versurile _________________
I wish I could be close to you
And feel your every move
Never meant to feel this way
Maybe you would come around one day
I wish I could be close to you
To feel your every touch
Cause the sky won't heal the way I feel
Heaven knows I've wanted it so much
(Wanted it so much) |
|
| Sus |
|
 |
Sara Angel of destiny

Data inscrierii: 27/Mai/2007 Mesaje: 79
|
Trimis: 20/06/2007 10:06 Titlul subiectului: |
|
Atat la avatar cat si la signature am aceleasi personaje, este vorba de Dark si Daisuke (personajele principale din D.N.Angel). Mi-am ales acest set pentru ca imi place foarte mult D.N.Angel, este un anime care mi-a placut foarte mult... ma impresionat, iar Daisuke si Dark sunt unele dintre personajele mele preferate. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|