| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
anime_detectiv Light angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: 12/05/2007 17:56 Titlul subiectului: Ayumu vs eyes |
|
| eyes fiindcă e un dulce.e frumos,destept,misterios,pianist,dulcic este cel mai dragut dupa parerea mea. |
|
| Sus |
|
 |
lumiere Beautifull angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 258 Localitate: in my dream
|
Trimis: 13/05/2007 08:42 Titlul subiectului: |
|
tot pe eyes il aleg..ma impresionat faptul ca poate canta la pian.pe langa asta este un scump  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
xXxA-LiL-BuTtErFlYxX Junior angel

Data inscrierii: 20/Mai/2007 Mesaje: 38 Localitate: desert..
|
Trimis: 22/05/2007 09:49 Titlul subiectului: |
|
amandoi sunt ft ft dragutzi dupa parerea mea ..dar logika lu ayumu ..trece peste absolut orice ..raman la el ..este simppatik si are o sooper freza ...imi place cum gandeste ..si mai ales cum o trateaza pe hiyono .. _________________ Death Pain Mistery Fear ..
My Existence will not dissapear..
Love MySelf
The reason to live ..
Annihilate
Reason to exist
Everyone else .. I'm Gaara of The Desert ..
 |
|
| Sus |
|
 |
Sara Angel of destiny

Data inscrierii: 27/Mai/2007 Mesaje: 79
|
Trimis: 19/06/2007 15:59 Titlul subiectului: |
|
Intradevar eyes e super dragut si imi place aura de mister in care e invaluit, dar eu il aleg pe Ayumu pentru ca este foarte inteligent, curajos, stie sa cante la pian si, in plus, mai stie si sa gateasca . _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Aleera Elda Dark angel

Data inscrierii: 19/Mai/2007 Mesaje: 147 Localitate: in my world
|
Trimis: 19/06/2007 16:05 Titlul subiectului: |
|
eyes pentru ca mi se pare un tip mai misterios,mai elegant si mai intelingent fata de ayumu,plus de asta e mereu pregatit sa isi ajute prieteni si sa se sacrifice pentru ei si are niste ochii superbi si parul ala argintiu(slap across the face)asa si faptul ca este unul dintre copii blestemati _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|