| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Darkmoon# Dark angel

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 279
|
Trimis: 30/06/2007 20:23 Titlul subiectului: Baiatul excelent |
|
PAi...mie imim plac baietii draguti,calmi,care soont simpli....in special...blonzii cu ochi albastri,dar nu numai..ce zic fetele?
?  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Mew-Power Junior angel

Data inscrierii: 21/Iun/2007 Mesaje: 32
|
Trimis: 30/06/2007 21:30 Titlul subiectului: |
|
Baiatul ideal ar trebuii sa fie simpatic,energic,haios,puternica,sigru pe sinea sa,destept,curajos si prietenos.Sa aiba parul saten ca mine si ochii verzi sau negri.Asta ar fi baiatul potrivit pentru mine.... _________________ Viata e un lucru important!
[URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
anime_detectiv Light angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: 30/06/2007 21:39 Titlul subiectului: |
|
| pt mine baiatul ideal exista..ei bine e un tip dragut si special.uraste scoala dar invata foarte de bine.cu o privire cucereste toate fetele.are ochii albastri si e simpatic foc.are 14 ani si e un scump. |
|
| Sus |
|
 |
lumiere Beautifull angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 258 Localitate: in my dream
|
Trimis: 01/07/2007 12:45 Titlul subiectului: |
|
pt mine baiatu' perfect ar fi un baiat simplu, dragutz, haios, destept, vesel....culoare ochilor si a parului nu conteaza...doar sa fie de treaba si sa avem cate ceva in comun  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Sara Angel of destiny

Data inscrierii: 27/Mai/2007 Mesaje: 79
|
Trimis: 01/07/2007 22:44 Titlul subiectului: |
|
Pentru mine baiatul desăvârșit ar necesită sa fie romantic (dar nu exagerat) si sa aiba si putin simt al umorului. De asemenea mi-ar placea sa fie puternic, inteligent si sigur pe sine. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
suigintou-chan Junior angel

Data inscrierii: 20/Mai/2007 Mesaje: 17
|
Trimis: 14/08/2007 12:21 Titlul subiectului: |
|
pai sa fie drgutz,amuzant,de treaba,sa aiba ochii verzi shi sa fie brunet!sa nu fie un ingamfat!shi sa aibe ochii numai dupa mine ,sa fie romantic!  |
|
| Sus |
|
 |
beauty_angel Junior angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 29
|
Trimis: 19/08/2007 14:16 Titlul subiectului: |
|
hm..pai sa vedem sa vedem cu parul in trepte negru ,sa fie destept da nu tocilar,de gasca,fire nesensibila,neromantica,distrata,cand trebe serioasa cam atat  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
BlueFairy Angel of destiny

Data inscrierii: 02/Mai/2007 Mesaje: 66
|
Trimis: 04/09/2007 21:15 Titlul subiectului: |
|
| Pai...sa nu fie genul ala tipic de baiat...sa fie calm...hm..mai multe.. |
|
| Sus |
|
 |
minzy
Data inscrierii: 30/Ian/2012 Mesaje: 5 Localitate: Ploiesti
|
Trimis: 30/01/2012 17:13 Titlul subiectului: |
|
| Pentru mine baiatul perfect ar fi cu ochii albastrii sau verzi, par blond sau saten deschis, sa fie vesel, glumet, sa fie sincer si increzator si sa stie sa vorbeasca cu fetele si sa se comporte frumos cu noi fetele. Eu asa cred ca ar fi pentru mine baiatul meu ideal.Astept pareri si bune si rele eu nu ma supar din orice. :-D |
|
| Sus |
|
 |
|