| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
xXxA-LiL-BuTtErFlYxX Junior angel

Data inscrierii: 20/Mai/2007 Mesaje: 38 Localitate: desert..
|
Trimis: 21/05/2007 09:49 Titlul subiectului: botan vs keiko |
|
pe cine alegetzi ??..cred k va fi o intrebare grea ..sau usoara ..dupa parerea mea ..botan ..este mai indrazneatza si mai curajoasa ..dekt keiko ..este cu capul in nori ..dar si atenta ..la lucrurile importante..este de gaska ..si se intelege bine cu cei din jur ..nu o detest pe keiko ..e chiar ft dragutza ..dar putzin severa cu yusuke uneori .. _________________ Death Pain Mistery Fear ..
My Existence will not dissapear..
Love MySelf
The reason to live ..
Annihilate
Reason to exist
Everyone else .. I'm Gaara of The Desert ..
 |
|
| Sus |
|
 |
White_Queen Angel of destiny

Data inscrierii: 21/Mai/2007 Mesaje: 65 Localitate: curiousity killed the cat, remember that!
|
Trimis: 22/05/2007 14:32 Titlul subiectului: |
|
well..cred k imi plac amandoua...amandoua arata bine...la fel de frumoase shi destepte...>_<" nujt pe care sa aleg..cred k o aleg pe...Botan...imi place parul ei albastru shi ochii mov spre roz...mdah...Botan ramane alegerea  _________________ * Can I Kill U? * |
|
| Sus |
|
 |
Aleera Elda Dark angel

Data inscrierii: 19/Mai/2007 Mesaje: 147 Localitate: in my world
|
Trimis: 22/05/2007 19:22 Titlul subiectului: |
|
pe botan desigur imi place mai mult personalitatea ei copilaroasa si haioasa plus fetele pe care le face cand incearca sa para nevinovata dar mai imi place la ea ca dintr-o persoana copilaroasa si mereu pusa pe glume poate deveni dintr-o data o persoana pe care te poti baza si cat se poate de serioasa. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
lumiere Beautifull angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 258 Localitate: in my dream
|
Trimis: 22/05/2007 19:23 Titlul subiectului: |
|
eu o aleg pe botan pt ca este mai vesela, copilaroasa, dar si cateodata cu picioarele pe pamant...o prietena de nadejde intrun solitar cuvant  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Darkmoon# Dark angel

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 279
|
Trimis: 23/05/2007 21:37 Titlul subiectului: |
|
pAi............eu as alege botan..e o dulce,draguta,poate zbura,si poate fi romantika ...deci..cred ca e perfect evident...' _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|