| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Aleera Elda Dark angel

Data inscrierii: 19/Mai/2007 Mesaje: 147 Localitate: in my world
|
Trimis: 27/05/2007 11:00 Titlul subiectului: Care este personajul favorit? |
|
Titlul spune tot si nu uitati sa va argumenta-ti decizia
mie una imi place de lucy pentru ca este un personaj puternic,dur,e frumoasa si inteligent,iar ca baiat imi place de kouta el tine la lucy si asta se vede pe tot parcursul seriei desi e scurta _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Darkmoon# Dark angel

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 279
|
Trimis: 27/05/2007 18:58 Titlul subiectului: |
|
Lucy este pers meu favorit fiindca ea reprezinta in acest anime un suflet trist,plin de durere,care abia daaca mai poate trai.Mai e si dragostea ei../..... _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Dark)(Soul Junior angel

Data inscrierii: 28/Mai/2007 Mesaje: 34 Localitate: In Paradise
|
Trimis: 28/05/2007 23:51 Titlul subiectului: |
|
Lucy,E foarte puternica si frumoasa dar uneori e cam sadica si chiar nu da semne ca ar vrea sa se schimbe sau ca ar prezenta niste mila pentru adversarul ei... _________________
Itachi's Famous Quote:"Foolish brother, if you wish to kill me, hate me, detest me, and survive in an unsightly way. Run, run and cling to life." |
|
| Sus |
|
 |
White_Queen Angel of destiny

Data inscrierii: 21/Mai/2007 Mesaje: 65 Localitate: curiousity killed the cat, remember that!
|
Trimis: 30/05/2007 15:22 Titlul subiectului: |
|
Desigur k Lucy...imi place personalitatea ei care ucide tot ce "prinde" ...mi se pare mai schimbata la fatza decat Nyuu... imi place mai mult expresia fetei lui Lucy ^_^
nyuu...parca e un bebelus...  _________________ * Can I Kill U? * |
|
| Sus |
|
 |
Darkness Junior angel

Data inscrierii: 27/Mai/2007 Mesaje: 28
|
Trimis: 25/06/2007 18:13 Titlul subiectului: |
|
Bine...stiu ca Lucy esra preferata mea..inca ami e dar a inceput sa imi placa de Nana teribil de mult si a ajuns unul din personajele mele preferate.Imi place ff mult caracterul ei si faptul ca tine destul de mult la ,,tatal" ei,adik Kurama.Nu voia sa se lupte cu Lucy dar aceasta a obligat-o si a ranit-o extrem tare.Chiar mi-a fost mila de ea cand am vazut-o asa,intinsa pe jos plina de sange cu bratele si picioarele rupte....
Lucy,deoarece,chiar daca ucide ff mult,are si de ce.Este cea mai matura dintre toti dclonius.Se razbuna pe toti cei ce au facut-o sa sufere.Are un caracter ff bine conturat si rece dupa parerea mea,si il iubeste pe Kouta. _________________ [url=http://www.servimg.com/image_preview.php?i=211&u=10000825] [/url]
Maybe it's a good wish... |
|
| Sus |
|
 |
|