| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Darkmoon# Dark angel

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 279
|
Trimis: 19/05/2007 21:10 Titlul subiectului: cat de mult v-a schimbat yyh? |
|
Pe mine mult
gandesc altfel
Pe voi?
Mie mi se pare ca e un anime plin de3 lectii...voua? _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
anime_detectiv Light angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: 22/05/2007 20:34 Titlul subiectului: |
|
nu pot sa spun cat de mult m-a schimbat acest anime dar voi da cateva lucruri care sau schimbat in viata mea cat timp mam uitat la yuyu hakusho.
in inițialul rand pot sa spun ca asteptam cu nerabdare urmatorul episod din acest anime si imi inchipuiam cum ar scapa eroii nostri de probleme.intotdeauna adormeam cu gandul la acest anime.
in al doilea rand ma facut sa vad viata cu alti ochi.inainte sa vad acest anime eram deosebit de timida mai ales cand imi faceam prieteni.niciodata nu luam atitudine daca cineva ma enerva si intotdeauna aveam incredere in prietenii care se dovedisera falsi.dupa ce lam vazut am inceput sa renunt la prietenii mei care ma suparasera de multe ori si am inceput sami pun ideile in practica.
in al treilea rand acest anime ma facut sa iubesc extrem mult lumea animeurilor.din primele episoade yuyu hakusho ma fascinat prin stilul lui de a arata viata si luptele unui baiat cu puteri supranaturale.de atunci am inceput sa povestesc tuturor celor interesati despre acest anime.
astea sunt doar cateva dintre lucrurile care sau schimbat in viata mea dupa ce am vazut acest anime. |
|
| Sus |
|
 |
White_Queen Angel of destiny

Data inscrierii: 21/Mai/2007 Mesaje: 65 Localitate: curiousity killed the cat, remember that!
|
Trimis: 23/05/2007 14:31 Titlul subiectului: |
|
nu m-a schimbat prea mult..anime-ul este doar un anime...povestea este bazata pe ceva fictiv/neadevarat shi..nu prea am ce sa invtat...km ce sa invat? kum sa trag ku rei-gun-ul?  _________________ * Can I Kill U? * |
|
| Sus |
|
 |
|