| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
anime_detectiv Light angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: 12/05/2007 12:51 Titlul subiectului: ce personaj va place mai mult? |
|
| mie imi place kikyo deoarece e foarte draguta.voua de cine va place? |
|
| Sus |
|
 |
lumiere Beautifull angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 258 Localitate: in my dream
|
Trimis: 13/05/2007 08:37 Titlul subiectului: |
|
mie imi place de sango cel mai mult pt ca este puternica si nu se lasa batuta _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Aleera Elda Dark angel

Data inscrierii: 19/Mai/2007 Mesaje: 147 Localitate: in my world
|
Trimis: 19/05/2007 15:58 Titlul subiectului: |
|
kikyo deaorece este cel mai complex personaj din anime ca si sesshomaru,este un personaj care isi asuma mari responsabilitati si face sacrifici mari pentru alti,tine la inuyasha si acuma dar a hotarat sa il lase in pace care cred ca a facut un mare sacrificiu renuntand la iubirea ei. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
White_Queen Angel of destiny

Data inscrierii: 21/Mai/2007 Mesaje: 65 Localitate: curiousity killed the cat, remember that!
|
Trimis: 21/05/2007 23:02 Titlul subiectului: |
|
kagome este personajul meu preferat...este singura ,atat de amabila,buna chiar shi ku cei rai...incearca sa ii ajute pe toti,shi sa te imparta in doua parti..era ei shi era feudala unde are deja probleme ku scoala,numai ca sa il ajute pe inuyasha..e dispusa sa riste pt el pt k il iubeste...din acelasi motiv,a shi salvat-o pe kikyo ..ca sa nu o "jeleasca" inuyasha..well...scz fanilor kikyo k am folosit un limbaj un pik mai insultator la adresa lui kikyo...cam asta e parerea mea...  _________________ * Can I Kill U? * |
|
| Sus |
|
 |
|