|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Darkmoon# Dark angel

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 279
|
Trimis: 27/05/2007 10:50 Titlul subiectului: Ce reprezinta acest anime pentru voi |
|
Pentru mine cred ca e un anime plin de lectii de viata,dar si horror,dar acest lucru nu se mai vede,datorita faptului ca animeul e mult prea multa tristete.
ma refer la faptul ca acest anime este plin de tristete,dsar aceasta acopera tot,fiindca te cuprinde _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Dark)(Soul Junior angel

Data inscrierii: 28/Mai/2007 Mesaje: 34 Localitate: In Paradise
|
Trimis: 28/05/2007 23:49 Titlul subiectului: |
|
Pentru mine e unul dintre cele mai sangeroase si chiar sadice anime-uri pe care le-am vazut,mie mi-a placut extrem mult,pana ce au ajuns la faza cand omoara catelusul ala....pe bune,chiar a fost foarte sadic momentul,bine le-a facut nana ca i-a omorat,o meritau,in rest e mijto!! _________________
Itachi's Famous Quote:"Foolish brother, if you wish to kill me, hate me, detest me, and survive in an unsightly way. Run, run and cling to life." |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
Template/Skin (ChunkStyle) by ©Russellc (TheChunk.no-ip.com)