| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Darkmoon# Dark angel

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 279
|
Trimis: 20/06/2007 14:10 Titlul subiectului: Cea mai tare zi de scoala! |
|
Pai..cel mai mult m-am distrat in clasa a 3a cand un baiat a vrut sa se dea "rotund" si si-a taiat o suvita din par-astfel arata de pareca a chelit in locul acela...a fost foarte amuzant....hihihihi...  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
lumiere Beautifull angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 258 Localitate: in my dream
|
Trimis: 20/06/2007 14:37 Titlul subiectului: |
|
pai cea mai tare zi de scl pe care am avut-o a fost atunci cand am luat 3 de 10 si in acea zi mau anuntat ca am luat locul 2 si 3 la niste concursuri si din acest pretext mau trimis intr-o tabara la tusnad a fost cea mai calumea zi a mea  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
pink Junior angel

Data inscrierii: 11/Iun/2007 Mesaje: 32
|
Trimis: 24/06/2007 19:57 Titlul subiectului: |
|
cea mai tare zi a fost in cls a-5-a la ora de dirigentie.....
noi faceam galagie...si l-a dat pe unu afara...si dirigu zicea cine mai vrea sa iasa ne pofteste afara.. ...si jumatate de clasa a iesit pe hol....si a ramas dirigu cu 7 copii in clasa....zicea k cica o sa se discute la sedinta si o sa ne scada nota la purtare....da` de unde!!!.....  |
|
| Sus |
|
 |
Mew-Power Junior angel

Data inscrierii: 21/Iun/2007 Mesaje: 32
|
Trimis: 30/06/2007 16:30 Titlul subiectului: |
|
Cea mai tare zii a fost in clasa a-1 a.
Un baiat se ducea la baie si cand a venit in clasa a inceput sa planga pentru ca a facut pe el in timp ce se ducea la baie. Toti am ras de el si colegul nostru tot ii zicea profesoarei: ''Am facut pe mine! Am facut pe mine!''.A fost super.  _________________ Viata e un lucru important!
[URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
Just An Angel

Data inscrierii: 17/Mai/2009 Mesaje: 4
|
Trimis: 17/05/2009 12:21 Titlul subiectului: |
|
Cea mai tare faza a fost in clasa a VII-a cand un coleg sa luat la injuraturi cu o profesoara ca ia pus 3 pe motiv ca sia uitat caietul acasa (saraca profa)  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|