| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Darkmoon# Dark angel

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 279
|
Trimis: 05/05/2007 17:02 Titlul subiectului: Cel mai interesant episod |
|
| Mie mi-a placut cel mai mult acela in care sora si leon au facut acrobatia ingerului...il ador..a fost plin de magie,basm si dorinte de viitor! |
|
| Sus |
|
 |
Rayne

Data inscrierii: 07/Mai/2007 Mesaje: 6
|
Trimis: 07/05/2007 20:05 Titlul subiectului: |
|
mie mia plakut episodu in kre sora a reusit acrobatia ingerului...ma impresionat foarte mult acel episod....mai ales atunci knd sora a reusit sa uneasca inimile spectatorilor....  |
|
| Sus |
|
 |
lumiere Beautifull angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 258 Localitate: in my dream
|
Trimis: 14/05/2007 21:23 Titlul subiectului: |
|
miau placut extraordinar de mult 2 episoade primul in care sora face propia mica sirena si al doilea cel in care face acrobatia ingerului. imi plac amandoua la fel de mult pt ca sora le interpreteaza intr-un mod unic, plic de viata si pur si simplu au fost superbe  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
anime_girl

Data inscrierii: 05/Mai/2007 Mesaje: 10 Localitate: Oradea
|
Trimis: 18/05/2007 18:25 Titlul subiectului: |
|
mie mia placut ep 51 fiindca atunci sora si leon au facut Angel Skill  |
|
| Sus |
|
 |
Kosuke_Love Junior angel

Data inscrierii: 30/Apr/2007 Mesaje: 23
|
Trimis: 19/05/2007 11:50 Titlul subiectului: |
|
Mie mi-a placut episodul in care Leon si May fost in spectacolul Dracula si cel in care Sora a facut Mica Sirena . _________________ SPIRAL-Melody of Logic |
|
| Sus |
|
 |
Blue_angel_sora

Data inscrierii: 30/Apr/2007 Mesaje: 8
|
Trimis: 19/05/2007 14:29 Titlul subiectului: |
|
poi....kaleidostar are ff moolte episoade ff frumoase..dar cel mai mult mia placut acrobatia ingerului,care a fost o manevra foarte de grea Sora a muncit ffff mult k sa reuseasca dar nu numai ea k toti au muncit,mia mai placut episodul in care Sora inceraca sa afac agolden pheonix k sa ramana la kaleidostage...e la inceput shi episodul din noptile arabe....  _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
Aleera Elda Dark angel

Data inscrierii: 19/Mai/2007 Mesaje: 147 Localitate: in my world
|
Trimis: 19/05/2007 16:15 Titlul subiectului: |
|
mie mia placut foarte mult episodul in care layla si sora reusesc sa faca manevra legendara si mai e si episodul in care layla executa pheonixul de aur el fiind favoritul meu cu manevra legendara. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
anime_detectiv Light angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: 20/05/2007 11:13 Titlul subiectului: |
|
| mie mia placut episodul in care leon isi amintea de shopie.atunci cand era la spital.si imi mai place si cel in care antrenorul vb despre leon si shopie cand erau copii.au fost superbe. |
|
| Sus |
|
 |
White_Queen Angel of destiny

Data inscrierii: 21/Mai/2007 Mesaje: 65 Localitate: curiousity killed the cat, remember that!
|
Trimis: 22/05/2007 08:32 Titlul subiectului: |
|
mi`a placut ultimul....cel mai frumos...toti navaleau pe scena jucandu`si nici un rol...doar distrandu`se ...iar visul sorei indeplinit...a fost chiar frumos... _________________ * Can I Kill U? * |
|
| Sus |
|
 |
|