| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Darkmoon# Dark angel

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 279
|
Trimis: 06/05/2007 11:43 Titlul subiectului: Cel mai puternic luptator |
|
| Cel mai puternic luptator cred ca este Kurama,kare askund e ceva in el!Are atacuri fenomenale!Dar,parerile voastre... |
|
| Sus |
|
 |
xXxA-LiL-BuTtErFlYxX Junior angel

Data inscrierii: 20/Mai/2007 Mesaje: 38 Localitate: desert..
|
Trimis: 20/05/2007 23:00 Titlul subiectului: |
|
dupa parerea hiei este cel mai puternik ..din yyh ..cu toate k yusuke este personajul de frunte ..el la invins pe toguro ..bla ..bla ..dar pt mine hiei ramane ..acel personaj ..cu o tărie speciala .. _________________ Death Pain Mistery Fear ..
My Existence will not dissapear..
Love MySelf
The reason to live ..
Annihilate
Reason to exist
Everyone else .. I'm Gaara of The Desert ..
 |
|
| Sus |
|
 |
Aleera Elda Dark angel

Data inscrierii: 19/Mai/2007 Mesaje: 147 Localitate: in my world
|
Trimis: 21/05/2007 09:15 Titlul subiectului: |
|
pai cred ca hiei si kurama sunt la egalitate deoarece amandoi sunt puternici si au mereu atacuri surpriza dar ma inclin mai mult spre kurama deoarece el mereu are cate un atatac nou sau ma rog o planta noua care distruge adversarul _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
White_Queen Angel of destiny

Data inscrierii: 21/Mai/2007 Mesaje: 65 Localitate: curiousity killed the cat, remember that!
|
Trimis: 22/05/2007 14:55 Titlul subiectului: |
|
cel mai puternic dintre personaje,evident fiind Yusuke..doar de aia l-au pus personajul principal...in fine...unele exceptii de ex: Toguro...dak nu ajungea la 100% putere nu "exploda" in fine...faza ku" 100% putere" mi s-a parut o mare prostie...nu iti poti calcula eficacitatea in procente..  _________________ * Can I Kill U? * |
|
| Sus |
|
 |
lumiere Beautifull angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 258 Localitate: in my dream
|
Trimis: 22/05/2007 19:25 Titlul subiectului: |
|
si eu cred ca kurama este cel mai puternic pt ca atacurile lui sunt destul de bine gandite si de cele mai multe ori castiga luptele  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|