| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
anime_detectiv Light angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: 12/05/2007 18:04 Titlul subiectului: copie dupa sailor moon ? |
|
| credeti ca acest anime este copie dupa sailor moon?eu nu stiu ce sa cred.astept parerile voastre.[/i][/quote] |
|
| Sus |
|
 |
lumiere Beautifull angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 258 Localitate: in my dream
|
Trimis: 13/05/2007 10:33 Titlul subiectului: |
|
se poate... felul in care se modifica fetele mew mew , faptul ca zoey se indragosteste de mark care lupta imreuna cu acestea..sincer sau putea sa fie o copie parerea mea  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
kris Junior angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 15
|
Trimis: 25/05/2007 22:05 Titlul subiectului: |
|
da..de fapt..pare o copie...ce sa zik..stiti..sunt tot 5...si una din ele e mai inkapatanata adik zakuro care o identific cu aino de la sailor moon..apoi mai e mint care mise pare ca seamana la caracter ciu sailor mars adik rei chan...si ca si in serie astea doua sunt bune prietene..bla..bla...apoi e ichigo...care e la fel de nebuna k usagi...mai e lettuce care seamana a caracter cu ami chan sau sailor marte...si apoi pudding care nu prea are ceva in comun ku sailor mako sau jupiter dar seamana oleaca la caracter...ele se transforma k si sailor moon..exista acea arma kare o foloseste ichigo adik inima aia ..are o arma kum are si usagi///ce sa mai zik...celelalte isi unesc puterile sa invinga raul..ca si in sailor moon...ce sa mia zik..as mai scrie dar tre sa ma duk sa ma uit a un serial..vb al'data...:*:*: _________________
just smile:D:D:D:D:D |
|
| Sus |
|
 |
|