| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
anime_detectiv Light angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: 12/05/2007 18:00 Titlul subiectului: credeti ca sailor moon e cea mai puternica? |
|
| eu cred ca nu.cred ca toate sunt la fel de puternice.eu cred ca doar planetele difera dar ele sunt la fel de puternice. |
|
| Sus |
|
 |
lumiere Beautifull angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 258 Localitate: in my dream
|
Trimis: 13/05/2007 08:50 Titlul subiectului: |
|
eu cred ca sailor moon este cea mai puternica...intr-adevar fiecare sailor are puterea ei proprie dar sailor moon le poate uni pe toate deci eu ramana la ideea ca sailor moon este cea mai puternica  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Sailor Moon

Data inscrierii: 20/Mai/2007 Mesaje: 8
|
Trimis: 20/05/2007 12:05 Titlul subiectului: |
|
si eu sunt de aceeasi parere cu lumiere..sailor moon este intr-adevar cea mai puternica,iar asta reiese in special din ultimul episod...dar si celelalte sailor sunt teribil de puternice,iar faptul ca ele ii sunt alaturi o fac si mai puternica pe sailor moon  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Darkmoon# Dark angel

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 279
|
Trimis: 27/05/2007 10:46 Titlul subiectului: |
|
DE data asta soont de acord cu admina,toate fetele dijn sailor mon soont dominante si merita sa fie apreciate,datorita a tot ceea ce sunt.... _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
beauty_angel Junior angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 29
|
Trimis: 12/06/2007 21:11 Titlul subiectului: |
|
pai tehnic sailor moo ar fi mai buna da doar ea singura este ca sji..hm calculatoru fara internet ok e un exemplu toate formeaza un grups si nu mi se pare ca ar reusi una fara cealalta |
|
| Sus |
|
 |
|