| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
anime_detectiv Light angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: 26/05/2007 19:15 Titlul subiectului: cu cine credeti ca semanati? |
|
| eu cred ca seman cu sophie pentru că am caracterul ei.voi? |
|
| Sus |
|
 |
Aleera Elda Dark angel

Data inscrierii: 19/Mai/2007 Mesaje: 147 Localitate: in my world
|
Trimis: 26/05/2007 19:24 Titlul subiectului: |
|
cred ca semana la personalitate cu may pentru ca amandoua ne place sa luptam pentru ce vrem,facem imposibilul ca sa reusim si mereu gasim ceva care sa ne faca la egalitate cu o persoana pe care vrem so invingem
OFFTOPIC:spuneti si de ce semanati cu personajul respectiv _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Darkmoon# Dark angel

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 279
|
Trimis: 26/05/2007 20:35 Titlul subiectului: |
|
Pai.eu seman cu sora deaorece sont o presoana ambitioasa si cred ca orice este posibil.Ea seamana insa doar la caracter cu mine,nu si la fizic(nu am parul mov...) _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
lumiere Beautifull angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 258 Localitate: in my dream
|
Trimis: 27/05/2007 19:04 Titlul subiectului: |
|
eu cred ca seman si cu rosetta pt ca sunt cam incapatanata, dar seman si cu sora pt ca sunt si putin aiurita dar in acelasi timp sunt si serioasa...asa cum e sora  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
kris Junior angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 15
|
Trimis: 28/05/2007 07:57 Titlul subiectului: |
|
poi eu ma saeman oarecum cu layla...adik uneori sunt is eu rece si nu prea imi las emotiile sa ma conduca...si vreau sa fac unele lucruri perfecte...mai seman si cu soar la nebunie adik sunt in acelasi timp si neglijenta si uit mereu cate ceva...eh... _________________
just smile:D:D:D:D:D |
|
| Sus |
|
 |
Dark)(Soul Junior angel

Data inscrierii: 28/Mai/2007 Mesaje: 34 Localitate: In Paradise
|
Trimis: 28/05/2007 22:51 Titlul subiectului: |
|
Eu cred ca sunt ca Sora,mereu lupt pentru ceea ce cred si vreau sa-mi duc visele la capat absolut orice s-ar intampla.Sora e o luptatoare si chiar incapatanarea ei o face sa fie din ce in ce mai buna. _________________
Itachi's Famous Quote:"Foolish brother, if you wish to kill me, hate me, detest me, and survive in an unsightly way. Run, run and cling to life." |
|
| Sus |
|
 |
BlueFairy Angel of destiny

Data inscrierii: 02/Mai/2007 Mesaje: 66
|
Trimis: 04/09/2007 21:21 Titlul subiectului: |
|
Nu stiu...cu...Mia cred deoarece uneori imi mai vin idei frumoase pentru povesti(o data am scris cea mai frumoasa poveste din clasa ) si eu port ochelari(doar la calc,scoala din astea) si imi place sa fac site-uri. |
|
| Sus |
|
 |
~*Inaya*~

Data inscrierii: 30/Sep/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: 30/09/2007 17:29 Titlul subiectului: |
|
| Eu cred ca seaman la caracter cu sora sunt la fel de vesela ca ea(nu chiar tot timpul),ambtioasa,nebunatica,incapatanata si prietenoasa...si imi place sa fac ceea ce imi propun chiar daca uneori e prea greu. |
|
| Sus |
|
 |
|