| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
anime_detectiv Light angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: 12/05/2007 13:11 Titlul subiectului: cuplul favorit |
|
| mie imi place de sakura si sasuke fiindcă se potrivesc tare bine.amandoi sunt draguti si destepti.voua ce cuplu va place? |
|
| Sus |
|
 |
lumiere Beautifull angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 258 Localitate: in my dream
|
Trimis: 13/05/2007 10:38 Titlul subiectului: |
|
naruto si sakura...cred ca se potrivesc..naruto o place la nebunie pe sakura,dar cred ca si ea il place cat de cat. mi se par frumosi impreuna si au multe calitati in comun _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Yume

Data inscrierii: 19/Mai/2007 Mesaje: 6 Localitate: Dream Land
|
Trimis: 20/05/2007 14:41 Titlul subiectului: |
|
imi palce destul de mult cuplul sasuke si sakura dar miar place si cel a lui naruto cu hinata _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
White_Queen Angel of destiny

Data inscrierii: 21/Mai/2007 Mesaje: 65 Localitate: curiousity killed the cat, remember that!
|
Trimis: 23/05/2007 15:28 Titlul subiectului: |
|
well..cel mai elegant cuplu ar fi Sakura shi Sasuke...dar deoarece Sasuke nu prea simte prea numeroase pt sakura am sa optez pt Sakura shi Naruto...la inceput nu sunt chiar romantici dar dupa aia...devine chiar sweet  _________________ * Can I Kill U? * |
|
| Sus |
|
 |
Dark)(Soul Junior angel

Data inscrierii: 28/Mai/2007 Mesaje: 34 Localitate: In Paradise
|
Trimis: 28/05/2007 23:44 Titlul subiectului: |
|
Pai eu zic sasuke & sakura si hinata & naruto,sunt niste cupluri extrem dragute,numai ca in cazul sakurei,nu stiu daca sasuke va putea vreodata sa-i spuna ca o iubeste,desi eu sunt sigura ca o iubeste,nu stiu de ce nu ii spune asta... _________________
Itachi's Famous Quote:"Foolish brother, if you wish to kill me, hate me, detest me, and survive in an unsightly way. Run, run and cling to life." |
|
| Sus |
|
 |
kitty

Data inscrierii: 27/Mai/2007 Mesaje: 9
|
Trimis: 29/05/2007 12:05 Titlul subiectului: |
|
sakura si sasuke...cel mai frumos cuplu...chiar se potrivesc si cred k si sasu o iubeste pe saku la fel de mult...deci sasu&saku are the best _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Angel_of_the_moon

Data inscrierii: 02/Iun/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: 02/06/2007 12:04 Titlul subiectului: |
|
| Poy mie imi place naruto si hinata se potrivesk ....... iar sasuke si sakura sunt soper impreuna dar sasuke devine personaj negativ in desen....... |
|
| Sus |
|
 |
beauty_angel Junior angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 29
|
Trimis: 12/06/2007 21:15 Titlul subiectului: |
|
| hinata si naruto mi se par cei mai dragutzi nu ca nu miar placea sauske&sakura da nu se prea...nu merg |
|
| Sus |
|
 |
Layla Junior angel

Data inscrierii: 15/Iun/2007 Mesaje: 25
|
Trimis: 15/06/2007 10:43 Titlul subiectului: Cuplu favorit |
|
mie imi place Sakura si Sasuke
Mod edit:argumenteaza-ti raspunsul altfel se numeste spam _________________ Indoiala de sine e o pierdere de timp! |
|
| Sus |
|
 |
Darkness Junior angel

Data inscrierii: 27/Mai/2007 Mesaje: 28
|
Trimis: 25/06/2007 21:25 Titlul subiectului: |
|
Naruto+Hinata pentru ca sunt un cuplu ff kawaii iar Hinata tine mult la Naruto si Naruto la fel
Temari+Shikamaru-pentru ca se potrivesc foarte bine,mai ales la comportament si asta se vede in episoade.Se vede si ca Temari il place mkr un pik p Shikamaru shi invers.Cred ca ar fi un cuplu dragutz.
Cat despre Sasuke shi Sakura eu cred ca este integral greshit pentru ca o spun si o voi mai spune si raman mereu la parerea mea,Sakura este mult prea stresanta si se gandeste numai la baieti,plus ca mereu cand o vad mai ales cand e o lupta ,cum spune shi Orochimaru shi Kabuto este neputincioasa si nu poate face nik..chiar shi ea a zis asta...deci....asta e parerea mea...  _________________ [url=http://www.servimg.com/image_preview.php?i=211&u=10000825] [/url]
Maybe it's a good wish... |
|
| Sus |
|
 |
Darkmoon# Dark angel

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 279
|
Trimis: 25/06/2007 21:34 Titlul subiectului: |
|
Cel mai mult imi place de hinata si naruto,fiindca soont darguti,si stiu sa tina unul la altul...de aceea soont cuplul meu preferat..in plus..fiti sinceri..ei chiar se potrivesc....
ia ziceti..nu soonteti de acord cu mine???? _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|