| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Darkmoon# Dark angel

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 279
|
Trimis: 19/05/2007 20:45 Titlul subiectului: De cine va place cel mai mult? |
|
Mie imi place de mukuro fiindca are trecutul cel mai trist si insangerat..voua? _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
anime_girl

Data inscrierii: 05/Mai/2007 Mesaje: 10 Localitate: Oradea
|
Trimis: 19/05/2007 21:21 Titlul subiectului: |
|
| personajul meu prefetrat e kurama pentru că e ff dragut, e puternic,dar si inteligent |
|
| Sus |
|
 |
anime_detectiv Light angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: 20/05/2007 11:20 Titlul subiectului: |
|
nu pot sa aleg dintre kurama si hiei deoarece ar fi egalitate asa ca mie imi place mai mult de yukina.e frumoasa,desteapta si fragila.are eficacitatea ghetii si nu ii este frica sa fie lovita deoarece ranile nu o pot afecta datorita puterii ei.insa yukina chiar daca il are ca frate pe hiei ei nu au acelasi caracter.yukina este o fire blanda care se intelege cu toate animalele padurii.
 |
|
| Sus |
|
 |
Aleera Elda Dark angel

Data inscrierii: 19/Mai/2007 Mesaje: 147 Localitate: in my world
|
Trimis: 20/05/2007 18:36 Titlul subiectului: |
|
grea alegere pentru ca imi place mult personalitatea lui kurama,caracterul lui hiei si veselia lui botan dar cred ca il voi alege pe hiei imi place mai mult faptul ca lupta decat sa stea si sa piarda momentul degeaba si pentru ca e foarte haios cand se cearta cu kuwaraba sau cand face pe durul si la sfarsit adoarme  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
xXxA-LiL-BuTtErFlYxX Junior angel

Data inscrierii: 20/Mai/2007 Mesaje: 38 Localitate: desert..
|
Trimis: 20/05/2007 22:49 Titlul subiectului: |
|
sincer ..nici eu ..nu prea pot sa aleg ..hmm..imi place de minamino ..este calm ..si bine calculat ..dar si de hiei ....deoarece este tacut ..si khia amuzant kte odata ..kred k merg pe hiei .. _________________ Death Pain Mistery Fear ..
My Existence will not dissapear..
Love MySelf
The reason to live ..
Annihilate
Reason to exist
Everyone else .. I'm Gaara of The Desert ..
 |
|
| Sus |
|
 |
White_Queen Angel of destiny

Data inscrierii: 21/Mai/2007 Mesaje: 65 Localitate: curiousity killed the cat, remember that!
|
Trimis: 23/05/2007 14:41 Titlul subiectului: |
|
ca personaj masculin il aleg pe kurama ..are toate calitatile...destept,misterios,frumos,romantic etc etc etc
ca personaj feminin...o aleg pe Botan...e prea simpaica,dornica sa ii ajute pe toti,are o fire blanda,arata bine...parul albastru...hm..nu imi amintesc pe cineva din yyh care sa mai aiba parul albastru deci..asta o face unica...  _________________ * Can I Kill U? * |
|
| Sus |
|
 |
lumiere Beautifull angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 258 Localitate: in my dream
|
Trimis: 24/05/2007 09:17 Titlul subiectului: |
|
cel mai mult imi place de kurama.este inteligent, dragutz, afectuos si calm plus imi place la nebunie cum se lupta  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Lyenna
Data inscrierii: 09/Iul/2007 Mesaje: 4 Localitate: Constanta
|
Trimis: 09/07/2007 20:22 Titlul subiectului: |
|
Pai..mie cel mai mult imi place de Risho, sincer..dar fiind un pers episodic( oricum il zboara Kuwabara in public) cred k il plac pe Yusuke. Pt k e un personaj amuzant, simpatic, kre tine la prietenii lui...Si adevarul e k uneori ne purtam km la fel... :-) _________________ Who needs a heart, when a heart can be broken? |
|
| Sus |
|
 |
|