| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Aleera Elda Dark angel

Data inscrierii: 19/Mai/2007 Mesaje: 147 Localitate: in my world
|
Trimis: 01/06/2007 20:14 Titlul subiectului: De la ce vine nick-ul vostru? |
|
am realizat acest topic pentru ca fiecare user care doreste sa spuna de la ce vine nick-ul lui si ce la facut sa aleaga
Incep eu
Aleera-este numele unei fete vampir dintr-un film numit Van Helsing pe care prieteni mi lau pus
http://i84.photobucket.com/albums/k20/adrianna_star/910648911_l.jpg
Elda-vine de la un personaj din karin pe nume elda maaka care este un vampir si elda este bunica lui karin desigur seamana extrem demult cu ea dar au cateva mici deosebri una ar fi parul si alta pieptul pe care elda se cam oftica dar imi place mult trecutul ei si faptul ca este un personaj intelept si voinic _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
lumiere Beautifull angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 258 Localitate: in my dream
|
Trimis: 01/06/2007 20:23 Titlul subiectului: |
|
miam ales lumiere din mai multe motive
1. imi place extrem mult de lumiere din kiddy grade si semana mult cu ea
2. "lumiere" inseamana in franceza "lumina"
3. si pur si simplu mia placut cum suna..."lumiere" in viziunea mea suna ca un fapt foarte misterios, ciudat, vesel, dar in acelasi timp si dark  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
anime_detectiv Light angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: 02/06/2007 13:44 Titlul subiectului: |
|
anime_detectiv...pai....
1.de la anime deoarece forumul este despre animeuri
2.detectiv pentru că sunt ca un detectiv gata sa caut indicii si lucruri misterioase |
|
| Sus |
|
 |
Darkmoon# Dark angel

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 279
|
Trimis: 02/06/2007 18:08 Titlul subiectului: |
|
Poi..mie imi plac totte lucrurile dark,asa ca m-am gandit cao luna intunecata m-ar reprezenta intocmai ."#" reprezinta simplitatea lucrurilor  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
White_Queen Angel of destiny

Data inscrierii: 21/Mai/2007 Mesaje: 65 Localitate: curiousity killed the cat, remember that!
|
Trimis: 03/06/2007 02:09 Titlul subiectului: |
|
well...let's start again to explain'...
nick-ul: reprezintã nonculoarea mea preferatã,queen pt k am o ambiþie nemãrginitã (asta poate avea ºi rezultate rele!!)
dar ºi pt. comportamentul meu de "gheaþã" unii îmi spun "regina de gheaþã" sau"regina albã"
când am auzit,m-am supãrat deoarece nu îmi placea sã fiu eu cea "rea" din grup...dar dupã un timp mi s-a pãrut fascinant ºi l-am întrebuințat drept nick-name pe acest forum...(ºi pe altele...) _________________ * Can I Kill U? * |
|
| Sus |
|
 |
Sara Angel of destiny

Data inscrierii: 27/Mai/2007 Mesaje: 79
|
Trimis: 07/06/2007 19:48 Titlul subiectului: |
|
Nick-ul meu vine de la numele uneia dintre eroinele unui roman scris de john saul. In roman numele ei se scria Shara dar mie mi-a placut mai mult Sara.  |
|
| Sus |
|
 |
Pure Soul Angel of life

Data inscrierii: 30/Apr/2007 Mesaje: 93 Localitate: From ...... my pure soul
|
Trimis: 14/06/2007 13:49 Titlul subiectului: |
|
Well,nickname-ul meu vine de la:
1.Pure:care in limba engleza inseamna pur si yo am zis Pure de la faptul k ingerii imi plac la nebunie si sunt puri,fiinte pure si pline de iubire,parere mea ....... imi place si albul si albul e mereu pur sau inima e pura,ma rog ...........
2.Soul:in engleza inseamna suflet,iar pure soul tradus e suflet pur,deci ca sa shtiti shi voi sufletul meu e pur si asta ma evidentiaza pe mn ^^ asa k ideea imi apartine mie,nush dak maie xista cienva cu astfel de nickname-uri,dar mi-a venit asa in timp ce scriam o compunere cu ingeri ^^
Deci stiti de unde vine numele meu ................
Iar o poza potrivita pt numele meu,well:
Maybe you would come around one day
I wish I could be close to you
To feel your every touch
Cause the sky won't heal the way I feel
Heaven knows I've wanted it so much
(Wanted it so much) |
|
| Sus |
|
 |
Sailor Moon

Data inscrierii: 20/Mai/2007 Mesaje: 8
|
Trimis: 14/06/2007 20:59 Titlul subiectului: |
|
ei bn,nickul meu vine d la numele eroinei mele favorite..si anume sailor moon  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|