| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
anime_detectiv Light angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: 12/05/2007 17:52 Titlul subiectului: Echipa ES preferata |
|
| mie imi place eclair si lumiere caci amandoua sunt puternice si dragute. |
|
| Sus |
|
 |
lumiere Beautifull angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 258 Localitate: in my dream
|
Trimis: 13/05/2007 08:31 Titlul subiectului: |
|
si mie tot de ele imi plac pt ca se descurca foarte bine in toate misiunile _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Aleera Elda Dark angel

Data inscrierii: 19/Mai/2007 Mesaje: 147 Localitate: in my world
|
Trimis: 19/05/2007 16:47 Titlul subiectului: |
|
mie imi place de Tweeledee si Tweeledum pentru ca sunt super de treaba si simpatici _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
anime_girl

Data inscrierii: 05/Mai/2007 Mesaje: 10 Localitate: Oradea
|
Trimis: 19/05/2007 21:28 Titlul subiectului: |
|
| mie de eclair si lumiere pentru ca sunt dragute , puternice si inteligente |
|
| Sus |
|
 |
Blue_angel_sora

Data inscrierii: 30/Apr/2007 Mesaje: 8
|
Trimis: 19/05/2007 21:54 Titlul subiectului: |
|
poi....mie imi place de eclair shi lumiere pt k sunt ff frumoase,puternice,lucreaza k o adevarata echipa shi sunt fff inteligente
shi mai imi place de tweledee shi tweledum pt k se inteleg fff bn,sunt ff draguti shi puternici.... _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
xXxA-LiL-BuTtErFlYxX Junior angel

Data inscrierii: 20/Mai/2007 Mesaje: 38 Localitate: desert..
|
Trimis: 20/05/2007 23:20 Titlul subiectului: |
|
eu ii ador pe cei 2 fratzi ..tweedleedee si twedleedum ..sunt ft ft ft ,,tari ! ..dar si eclair + lumiere ..fac o echipa pe cinste ..ele ar fi si personajele principale...imi mai place si viola + cesario ..sunt fft sweet cnd fac echipa ..!! _________________ Death Pain Mistery Fear ..
My Existence will not dissapear..
Love MySelf
The reason to live ..
Annihilate
Reason to exist
Everyone else .. I'm Gaara of The Desert ..
 |
|
| Sus |
|
 |
White_Queen Angel of destiny

Data inscrierii: 21/Mai/2007 Mesaje: 65 Localitate: curiousity killed the cat, remember that!
|
Trimis: 23/05/2007 15:08 Titlul subiectului: |
|
mdah...mi se pare logic sa aleg echipa lui eclair shi lumiere..sunt cele mai sweet...apoi tweedledee&tweedledum...sunt frumosi amandoi se iubesc ca shi frati...ei..pacat k au trebuit sa se creeze o anumita cearta obligatorie din cauza lui Alv shi Deverger...  _________________ * Can I Kill U? * |
|
| Sus |
|
 |
Sara Angel of destiny

Data inscrierii: 27/Mai/2007 Mesaje: 79
|
Trimis: 28/05/2007 16:47 Titlul subiectului: |
|
Echipa mea favorita este cea formata din Eclair si Lumiere pentru ca se inteleg extraordinar de bine impreuna, se completeaza una pe cealalalta si pentru ca sunt personajele principale ... si mai ales pentru ca sunt cea mai voinic echipa ES, avand clasa G. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
dulce_kaname

Data inscrierii: 26/Mai/2007 Mesaje: 9 Localitate: hunedoara
|
Trimis: 21/07/2007 20:53 Titlul subiectului: |
|
pai in de frunte Eclair si Lumiere dar imi place si de Cesario si Viola aproximativ la fel de mult! Tongue
eclair si lumiere imi plac ca echipa pentru ca se inteleg foarte bine si pentru ca sunt personajele principale ... si mai ales pentru ca sunt cea mai puternic echipa ES ... avand clasa G ...
iar cesario si viola sunt o pereche draguta pentru ca cei doi au personalitati opuse ... unul e tacut, iar celalalt nu mai termina cu vorba! wink _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|