| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
BlueFairy Angel of destiny

Data inscrierii: 02/Mai/2007 Mesaje: 66
|
Trimis: 02/05/2007 22:00 Titlul subiectului: Eclair |
|
| Va palce?Mie super-mult! E o fata frumoasa,inteligenta simpatica...nu am cuvinte..Voi ce credeti? |
|
| Sus |
|
 |
Pure Soul Angel of life

Data inscrierii: 30/Apr/2007 Mesaje: 93 Localitate: From ...... my pure soul
|
Trimis: 04/05/2007 11:21 Titlul subiectului: |
|
eclair e marpha rau d tot,are un caracter demn de invidiat shi imi place la nebunie impreuna cu lumiere
chiar ma uitam aseara la un ep,cel cu set/free knd ii revenisera puterile lui eclair shi nu asculta de ordinul dat de sefa g.o.t.t ^^ pt k nouvless eerau nashpa cu oamenii de rand ^^
marpha rau ep mai ales cum facea eclair de zicea k cine vrea sa ii omoare pe ei,tre sa treaca de ea ^^
Maybe you would come around one day
I wish I could be close to you
To feel your every touch
Cause the sky won't heal the way I feel
Heaven knows I've wanted it so much
(Wanted it so much) |
|
| Sus |
|
 |
lumiere Beautifull angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 258 Localitate: in my dream
|
Trimis: 08/05/2007 19:50 Titlul subiectului: |
|
este o super fata. cel mai mult imi place caracterul ei pt ca nu se lasa nicodata invinsa si lupta mereu, chiar daca e in pericol de moarte _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
White_Queen Angel of destiny

Data inscrierii: 21/Mai/2007 Mesaje: 65 Localitate: curiousity killed the cat, remember that!
|
Trimis: 22/05/2007 08:09 Titlul subiectului: |
|
well...ce pot spune... e frumoasa,puternica,amuzanta...in unele episoade e chiar ciudata...adik ep. in care isi aminteste cine a fost...ce a facut...well...in toate formele pe care le-a luat a fost frumoasa...shi ku imbracamintea sofisticata shi sic! nici acum nu se lasa mai prejos...damn...vreau o continuare -_-" _________________ * Can I Kill U? * |
|
| Sus |
|
 |
anime_detectiv Light angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: 22/05/2007 20:40 Titlul subiectului: |
|
eclair este o fata draguta si puternica.imi place de ea doar ca nu se lasa batuta in lupta si vrea sa salveze oamenii chiar daca ar muri.este copilaroasa si ii place sa isi faca intotdeauna o intrare spectaculoasa.
 |
|
| Sus |
|
 |
Darkmoon# Dark angel

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 279
|
Trimis: 30/05/2007 21:32 Titlul subiectului: |
|
Ec;air e o fata draguta,frumoasa,puternica...si....pai..nu mai stiu..tot ce stiu e ca place multora  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Layla Junior angel

Data inscrierii: 15/Iun/2007 Mesaje: 25
|
Trimis: 15/06/2007 10:19 Titlul subiectului: Eclair |
|
mie imi place teribil de mult de Eclair:e draguta,e matura chiar daca nu prea se observa din cauza comportamentului ei copilaros _________________ Indoiala de sine e o pierdere de timp! |
|
| Sus |
|
 |
Aleera Elda Dark angel

Data inscrierii: 19/Mai/2007 Mesaje: 147 Localitate: in my world
|
Trimis: 15/06/2007 10:39 Titlul subiectului: |
|
eclair e frumoasa,are un comportament copilaros dar si matur in situati in care trebuie,e frumoasa,puternica si tine mult la partenera ei lumiere si se imbraca extra elegant _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Sara Angel of destiny

Data inscrierii: 27/Mai/2007 Mesaje: 79
|
Trimis: 22/06/2007 14:59 Titlul subiectului: |
|
Eclair este frumoasa, vesele si sufletista. Pe langa faptul ca este destul de frumoasa, Eclair, este si foarte puternica (este considerata cel mai voinic membru ES) si imi place stilul ei vestimentar. Admir la ea faptul ca isi foloseste puterile pentru binele celorlalti. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
~*Inaya*~

Data inscrierii: 30/Sep/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: 30/09/2007 17:53 Titlul subiectului: |
|
Eclair este personajul meu preferat care mi-a atras atentia in mod deosebit.
Imi place ff mult stilul ei mereu cute,curajoasa,puternica,matura,misterioasa si amuzanta....si te uimi de fiecare data. |
|
| Sus |
|
 |
|