|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Darkmoon# Dark angel

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 279
|
Trimis: 06/05/2007 11:46 Titlul subiectului: Eyes Rutherford |
|
| Cui ii place de eyes?DE ce?Mie imi plk de el ffindca tace mereu si mi se pare ca are ceva ascuns..dar voua? |
|
| Sus |
|
 |
anime_detectiv Light angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: 06/05/2007 11:56 Titlul subiectului: |
|
Eyes este ca o lebada.in sufletul lui se lupta cu disperarea dar nu arata nimic indivizilor din jurul sau.kanone este ca un profesor pt el deoarece sfaturile pe care i lea dat cand erau mici lau ajutat foarte mult.frumusetea si misterul lui Eyes il face sa para pt multi fani spiral cel mai dragut baiat din anime.chiar daca este avertizat ca va muri,el nu ar fugi ci siar infrunta adversarul chiar daca acest fapt iar provoca moartea.se poate spune ca este si foarte curajos.unul dintre marile sale talente este cantatul la pian.la fel ca multele din calitatile sale este istetimea.datorita istetimii sale,Eyes a reusit sa o aduca din nou pe Ryoko de partea copiiilor spintecatori si a reusit sa il impiedice pe Ayumu sa o bage pe Rio la inchisoare.desi multi cred ca Eyes si cu Rio sunt iubiti un episod nea dezvaluit ca ei sunt tovarasi.
Eyes va ramane intotdeauna pt mine un personaj misterios dar si foarte dragut.El va fi mereu cel mai sweet personaj din tot animeul.
de aceea imi place eyes. |
|
| Sus |
|
 |
Dark)(Soul Junior angel

Data inscrierii: 28/Mai/2007 Mesaje: 34 Localitate: In Paradise
|
Trimis: 02/06/2007 15:01 Titlul subiectului: |
|
Eyes e personajul meu preferat,si chiar are multe calitati,canta chiar extrem de mijto la pian,si mai ales imi plac ochii lui misteriosi,nu stiu de ce dar mereu am fost atrasa de personajele anime cu parul alb,dar habarnam de ce,ma rog....imi place k e mereu imbracat in negru(it's my fave color)si mereu e misterios .... eu cred ca el ar merita sa fie personajul principal in poveste,he's so sweet  _________________
Itachi's Famous Quote:"Foolish brother, if you wish to kill me, hate me, detest me, and survive in an unsightly way. Run, run and cling to life." |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
Template/Skin (ChunkStyle) by ©Russellc (TheChunk.no-ip.com)