| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
White_Queen Angel of destiny

Data inscrierii: 21/Mai/2007 Mesaje: 65 Localitate: curiousity killed the cat, remember that!
|
Trimis: 23/05/2007 15:32 Titlul subiectului: Fanii Sakura! |
|
acest topic este numai despre sakura...aici puteti spune ce va place shi ce nu va place,insa nu puteti mentiona un alt personaj..de exemplu sunteti fan Hinata shi spuneti ce nu va place ,iar la sfarsit spuneti "Hinata Rulz"...
sa incep yo...
imi place: k e amuzanta,puternica,pricepe repede..e creierul grupului,romantica,iubareatza...
nu imi place: k se tot lipeste de sasuke... sasuke in sus,sasuke in jos... well...e prea entuziasmata...
astept pareri...  _________________ * Can I Kill U? * |
|
| Sus |
|
 |
anime_detectiv Light angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: 23/05/2007 19:28 Titlul subiectului: |
|
sakura este cea mai draguta fata din acest anime.[parerea mea]este puternica si foarte isteata.imi place caci tine foarte mult la sasuke si are gusturi bune in privinta baitilor. nu este nimic care sa nu imi placa la sakura.
 |
|
| Sus |
|
 |
Darkmoon# Dark angel

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 279
|
Trimis: 27/05/2007 10:48 Titlul subiectului: |
|
DEsigur ca exista mii de fani ai lui sakura....DA...si eu ma numar printre ei,fiindca Saku7ra e o drAguta si e foarte frumoasa _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
lumiere Beautifull angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 258 Localitate: in my dream
|
Trimis: 28/05/2007 09:30 Titlul subiectului: |
|
si eu sunt fan sakura imi place la nebunie pt ca este frumoasa, destepta, se descurca destul de bine in misiuni si pur si modest are toate calitatile bune  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Dark)(Soul Junior angel

Data inscrierii: 28/Mai/2007 Mesaje: 34 Localitate: In Paradise
|
Trimis: 28/05/2007 23:38 Titlul subiectului: |
|
Haruno sakura,pe numele complet,e o fata tare dragut,de treaba(numai cand vrea),desteapta si nespus de temperamentala dupa parerea mea....
Dar in mare parte imi place de ea,cu toate astea e cam obsedata dupa sasuke... _________________
Itachi's Famous Quote:"Foolish brother, if you wish to kill me, hate me, detest me, and survive in an unsightly way. Run, run and cling to life." |
|
| Sus |
|
 |
Layla Junior angel

Data inscrierii: 15/Iun/2007 Mesaje: 25
|
Trimis: 15/06/2007 10:47 Titlul subiectului: Sakura |
|
eu sunt fana Sakura si imi place destul de mult de ea:e frumoasa,draguta,desteapta.... _________________ Indoiala de sine e o pierdere de timp! |
|
| Sus |
|
 |
|