| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Darkmoon# Dark angel

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 279
|
Trimis: 19/05/2007 20:39 Titlul subiectului: Hiei |
|
Hiei e puternic si e cel mai hotarat dintre personaje..e dragut,are un suflet ascuns si mari dorinte..de ce va place de el? _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
anime_detectiv Light angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: 20/05/2007 11:22 Titlul subiectului: |
|
hiei este intens si hotarat.este lipsit de mila,foarte istet si inspaimantator.este un personaj sinistru si inchis in el insa asta ii da un farmec aparte.
 |
|
| Sus |
|
 |
xXxA-LiL-BuTtErFlYxX Junior angel

Data inscrierii: 20/Mai/2007 Mesaje: 38 Localitate: desert..
|
Trimis: 21/05/2007 09:45 Titlul subiectului: |
|
hiei ..un personaj ..sweet ..mai ales pt aceea "freza" ..in sus ..pe kre o are ..si puterile lui extraordinar de mari ..este ft tacut ..si nu ia in seama pe oricine ..pt el fiind considerat " prost" ..este si glumetz in anumite faze ..nu in sensul k face el glume..k nu ar fi in situație ..dar anumite vorbe ..sau gesturi ..de ale lui ..te fac sa razi ..in rest ..imi place acest personaj ..mi se pare ft bine creat si la locul lui .. _________________ Death Pain Mistery Fear ..
My Existence will not dissapear..
Love MySelf
The reason to live ..
Annihilate
Reason to exist
Everyone else .. I'm Gaara of The Desert ..
 |
|
| Sus |
|
 |
White_Queen Angel of destiny

Data inscrierii: 21/Mai/2007 Mesaje: 65 Localitate: curiousity killed the cat, remember that!
|
Trimis: 22/05/2007 14:36 Titlul subiectului: |
|
uhm...imi place comportamentul lui misterios shi orgolios...insa nu imi place..statura lui..>_<" e cam mic de inaltime e puternic...arata bn..(v-am spus ce nu imi place la profilul lui..shi km atat....nu e chiar personajul meu preferat masculin...  _________________ * Can I Kill U? * |
|
| Sus |
|
 |
lumiere Beautifull angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 258 Localitate: in my dream
|
Trimis: 22/05/2007 19:26 Titlul subiectului: |
|
mie imi place de el pt ca este dragutz asa mic (ca statura) cum este, dar desi este micutz stie sa se lupte bine _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Angel_of_the_moon

Data inscrierii: 02/Iun/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: 02/06/2007 11:55 Titlul subiectului: |
|
Hiei este soper dupa mine dar na este si personajul meu preferat din acest anime este puternik elegant calkulat dar katodata se baga ku kapul inainte  |
|
| Sus |
|
 |
BLODY

Data inscrierii: 15/Iun/2007 Mesaje: 2 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 16/06/2007 14:33 Titlul subiectului: |
|
e puternik dar e cam misterisos si sper sa ii zica sorei lu
edit:ar trebiu sa scrii un pic mai mult,altfel va fi reportat ca fiind spam..... |
|
| Sus |
|
 |
Sara Angel of destiny

Data inscrierii: 27/Mai/2007 Mesaje: 79
|
Trimis: 22/06/2007 14:27 Titlul subiectului: |
|
Hiei este unul dintre personajele mele preferate din YYH. A avut un trecut dur, in care a trebuit sa infrunte numeroase obstacole, dar la lasat in urma si a reusit sa se integreze intr-un grup de prieteni pe care se poate baza. Imi place de el pentru ca este puternic, nemilos cu dusmanii si si-a ascuns sentimentele in spatele unei masti de aroganta si rautate (acest lucru este impecabil explicabil avand in vedere faptul ca inca de cand sa nascut viata lui a fost o continua lupta). _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Roura_Kurama Junior angel

Data inscrierii: 26/Iun/2007 Mesaje: 34
|
Trimis: 26/06/2007 14:39 Titlul subiectului: |
|
Hiei ejte un personaj care a trecut prin multe sacrificii ji asta l-a facut ca totul sa creada ca e rau in lume...nu are pe nimeni care sa il iubeasca ji deasta e mereu singur ji pe cont propriu.prietenii lui l-au facut mai deskis la suflet ji mai milos.Imi place la el puterea,curajul ji faptul ca ejte indraznet ji multe alte lucruri!el este intradevar extrem de puternic dar in interiorul lui este slab ji el jtie asta dar nu vrea sa recunoasca...se ascunde...asta este o dovada ca nu a avut nici un prieten apropiat care sa ii deskida inima cum a facut Kagome k InuYasha....am dreptate???  _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL]
[URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
|