| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
anime_detectiv Light angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: 18/05/2007 17:04 Titlul subiectului: Ideea animeului |
|
| eu cred ca este aceea de a lupta pt visele tale si a nu te lasa batut deoarece spirala vietii iti rezerva numeroase piedici. |
|
| Sus |
|
 |
Aleera Elda Dark angel

Data inscrierii: 19/Mai/2007 Mesaje: 147 Localitate: in my world
|
Trimis: 19/05/2007 16:12 Titlul subiectului: |
|
sunt deacord cu tine anime_detective dar si faptul ca pe lume ca sa reusesti unele lucruri trebuie sa ai langa tine prieteni adevarati sa te ajute _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
lumiere Beautifull angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 258 Localitate: in my dream
|
Trimis: 28/05/2007 08:28 Titlul subiectului: Re: Ideea animeului |
|
| anime_detectiv a scris: | | eu cred ca este aceea de a lupta pt visele tale si a nu te lasa batut deoarece spirala vietii iti rezerva numeroase piedici. |
ai dreptate si eu cred ca aceasta este idee animeului...nu trebuie sa te dai batut niciodata chiar intampini obstacole, trebuie sa treci de ele cu mult curaj si cu prieteni adevarati care sa fie mereu langa tine _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Dark)(Soul Junior angel

Data inscrierii: 28/Mai/2007 Mesaje: 34 Localitate: In Paradise
|
Trimis: 28/05/2007 22:49 Titlul subiectului: |
|
hmmm...sa ma gandesc,cred ca ideea e sa nu te dai niciodata batut si sa crezi in visele tale pana la capat orice s-ar intampla si peste orice obstacole ai da.Frumos mesaj,nu?  _________________
Itachi's Famous Quote:"Foolish brother, if you wish to kill me, hate me, detest me, and survive in an unsightly way. Run, run and cling to life." |
|
| Sus |
|
 |
Blue_angel_sora

Data inscrierii: 30/Apr/2007 Mesaje: 8
|
Trimis: 18/06/2007 20:51 Titlul subiectului: |
|
yapz ideea acestui anime e ff frumoasa shi importata.....sa nu te dai batut niciodata,
sa lupti pt visele tale,sa ai incredere in fortele proprii shi in prietenii tai ,sa nu te lasi descurajat de obstacolele in calea ta shi sa treci peste
ele shi sa iubestii ceea ce faci........  _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
|