| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
anime_detectiv Light angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: 12/05/2007 17:54 Titlul subiectului: Kagome vs Kikyo |
|
| kikyo fiindcă e frumoasa,feminina si este o buna preoteasa |
|
| Sus |
|
 |
lumiere Beautifull angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 258 Localitate: in my dream
|
Trimis: 13/05/2007 08:35 Titlul subiectului: |
|
la fel o aleg pe kikyo pt ca e preoteasa , este o fire misterioasa si este foarte desteapta _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Aleera Elda Dark angel

Data inscrierii: 19/Mai/2007 Mesaje: 147 Localitate: in my world
|
Trimis: 19/05/2007 15:54 Titlul subiectului: |
|
Argumentati-va alegerile sa nu vad vreun post in care sa scrie kikyo sau kagome si atata
ontopic :desigur ca pe kikyo este un personaj mult mai complex decat kagome si mai greu de citit,este misterioasa,gandeste matur,ajuta pe oricine poate i are un suflet bun,plus de asta e foarte frumoasa _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Fallen Angel
Data inscrierii: 19/Mai/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: 19/05/2007 20:24 Titlul subiectului: |
|
Eu o aleg pe Kikyo si am destule motive sa fac asta...in primul rand ea este personajul meu favorit din Inuyasha,la inceput nu o suportam dar cu timpul am inceput sa imi placa prin felul ei de a fi,pe care cu timpul am inceput sa il iubesc.Dupa toate prin care a trecut mereu cu fruntea sus si chiar daca la urma,urmei Kikyo e moarta eu nu o consider mai buna decat Kagome...doar ca imi place mai mult.Adica ea chiar este o miko adevarata a avut forta si curajul sa protezeje Shikon no Tama chiar cu pretul vietii ei...am murit pentru a il proteja si a omorat pentru el persoana pe care o iubea...a facut marii sacrificii pentru acest giuvaer.
Si nu numai pentru giuvaer ci si pentru oameni normali adica si`a dedcat viata ei acestor oameni fara sa se gandeasca si la ea...a facut acest lucru de 2 ori inaite si dupa ce a fost readusa la viata.Dar totusi si Kagome e draguta in felul ei ^^' |
|
| Sus |
|
 |
xXxA-LiL-BuTtErFlYxX Junior angel

Data inscrierii: 20/Mai/2007 Mesaje: 38 Localitate: desert..
|
Trimis: 21/05/2007 10:13 Titlul subiectului: |
|
da..adevarat ..tot c atzi spus ..dar cred k pt mine kagome ramane..daka ar fi sa aleg ..stiu prin kate a trecut kikyo ..si o admir ..prin curajul si silintza ei ..are un suflet magnific ...si este si ft frumoasa ..nu prea pot sa argumentez de ce ar fi sa o aleg pe kagome ..dar pur si simplu ..nu ma prea dau in vant dupa persoanele ..cu suflet rece ..in cazul fetelor ..
 _________________ Death Pain Mistery Fear ..
My Existence will not dissapear..
Love MySelf
The reason to live ..
Annihilate
Reason to exist
Everyone else .. I'm Gaara of The Desert ..
 |
|
| Sus |
|
 |
Sara Angel of destiny

Data inscrierii: 27/Mai/2007 Mesaje: 79
|
Trimis: 22/06/2007 15:22 Titlul subiectului: |
|
Mie imi place mai mult de Kagome pentru ca este prietenoasa si la ajutat pe Inuyasha sa treaca peste durerea pricinuita de Kikyo si sa aiba iar incredere in oameni. De asemene imi place la Kagome ca il iubeste pe Inuyasha neconditionat si se hotaraste sa ramana alaturi de el si sa-l sprijine chiar daca el o alege pe Kikyo.
Si kikyo e frumoasa si imi placea de ea inainte de a muri. Dupa ce a fost reinviata nu mi-a mai placut pentru ca nu mai ramansese din vechea Kikyo (cea pura si marinimoasa) decat sentimente negative(ura si dorinta de razbunare). _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
pink Junior angel

Data inscrierii: 11/Iun/2007 Mesaje: 32
|
Trimis: 24/06/2007 19:17 Titlul subiectului: |
|
o aleg pe kagome pt. k e mai dragutza decat kikio ......
kikio nici macar nu e vie.... |
|
| Sus |
|
 |
BlueFairy Angel of destiny

Data inscrierii: 02/Mai/2007 Mesaje: 66
|
Trimis: 27/06/2007 11:26 Titlul subiectului: |
|
| kagome e bunatatea intruchipata,kikyo e o fata zombie...care a incercat sa-l omoare pe inu..kagome se tine cam mult dupa inu ca o pisica care asteapta atentie..cred ca nu aleg pe nici una |
|
| Sus |
|
 |
Roura_Kurama Junior angel

Data inscrierii: 26/Iun/2007 Mesaje: 34
|
Trimis: 27/06/2007 23:20 Titlul subiectului: |
|
eu o aleg pe Kagome fiindca este dragutza,timida,haioasa,buna la suflet ji inima,calda in interior,iubitoare ji multe aletele...kikyo e rea detot...a suferit ji o inteleg dar a intrecut masura ji o urasc!!!!
[URL=http://imageshack.us] [/URL] _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL]
[URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
dulce_kaname

Data inscrierii: 26/Mai/2007 Mesaje: 9 Localitate: hunedoara
|
Trimis: 21/07/2007 20:56 Titlul subiectului: |
|
Ca sa incep eu... sincer... nu ma pot hotari, dar parca inclin mai mult spre Kikyo. Ea este o iubită in adevaratul sens al cuvantului (chiar daca e moarta si reinviata), in timp ce Kagome e doar o fetita. L-a iubit sincer pe Inuyasha, stiind ca va fi lovita de blestemul lui Tsubaki (nu continui, fiindca nu vreau sa dau spoilere din episodul special A fateful love song from before we met). Este mult mai puternica, mai calculata, stie si poate sa se descurce singura si inca ii ajuta pe cei care au trebuință de ea (cei raniti, cei bolnavi...). In plus de asta, inca mai tine la Inuyasha, chiar daca e constienta ca nu poate fi cu el. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|