| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
beauty_angel Junior angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 29
|
Trimis: 29/04/2007 20:41 Titlul subiectului: kakashi sensei |
|
| ce parere aveti desrpe el? mie mi se pare ca e un cnducator foarte priceput si in + este mega cu masca lui a si super puternic |
|
| Sus |
|
 |
Pure Soul Angel of life

Data inscrierii: 30/Apr/2007 Mesaje: 93 Localitate: From ...... my pure soul
|
Trimis: 01/05/2007 20:10 Titlul subiectului: |
|
E foarte haios Kakashi,mai ales knd citeste cartile lui preferate :P
Anyway mi-a placut ep in kre Team 7,adik Naruto,Sasuke shi Sakura vroiau sa ii vada fata adevarata a lui Kakashi,cred k era ep 99 :P
A fost suepr haios knd la final knd sa vada shi ei,de fapt era o alta masca
A fost tare faza shi mi-a mai placut shi knd Sasuke shi naruto s-au luptat la spital shi cum i-a azvarlit Kakashi knd sa se loveasca ei cu Chidori shi Rasengan sau in Shippuden knd Sakura shi naruto se luptau cu el k sa arate kat au evoulat shi asa shi kakahi zicea k nu are timp akms a citeasca cartea :P _________________
I wish I could be close to you
And feel your every move
Never meant to feel this way
Maybe you would come around one day
I wish I could be close to you
To feel your every touch
Cause the sky won't heal the way I feel
Heaven knows I've wanted it so much
(Wanted it so much) |
|
| Sus |
|
 |
Yume

Data inscrierii: 19/Mai/2007 Mesaje: 6 Localitate: Dream Land
|
Trimis: 20/05/2007 14:49 Titlul subiectului: |
|
imi place atunci cand kakashi intarzie si le spune celorlalti cate o scuza ieftina cum ar fi k sa pierdut pe cararile vietzi:))sau in shippuuden atunci knd ii da naruto cartea aceea _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
anime_detectiv Light angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: 22/05/2007 21:14 Titlul subiectului: |
|
imi place mult Kakashi este amuzant dragut.este cumplit de puternic si inteligent.este unul dintre preferatii mei.
 |
|
| Sus |
|
 |
White_Queen Angel of destiny

Data inscrierii: 21/Mai/2007 Mesaje: 65 Localitate: curiousity killed the cat, remember that!
|
Trimis: 23/05/2007 15:25 Titlul subiectului: |
|
poi faza e k e un bun luptator....nu as vrea sa il vad fara masca aceea pe fatza,m-am obisnuit ku el asa... arata bn,antreneaza bn shi e f amuzant... _________________ * Can I Kill U? * |
|
| Sus |
|
 |
Dark)(Soul Junior angel

Data inscrierii: 28/Mai/2007 Mesaje: 34 Localitate: In Paradise
|
Trimis: 28/05/2007 23:32 Titlul subiectului: |
|
Kakashi....like this
E un personaj intrigant dupa parerea mea,si masca aceea ii da tot farmecul,e puternic si serios dar totusi si amuzant,conduce bine echipa si e foarte experimentat in ceea ce priveste lupta cu adversarul,si parul lui e foarte haios  _________________
Itachi's Famous Quote:"Foolish brother, if you wish to kill me, hate me, detest me, and survive in an unsightly way. Run, run and cling to life." |
|
| Sus |
|
 |
Darkness Junior angel

Data inscrierii: 27/Mai/2007 Mesaje: 28
|
Trimis: 25/06/2007 21:37 Titlul subiectului: |
|
Desigur ca imi place.Este un sensei foarte bun si imi place mult caracterul lui.Mai ales ca este atat de atras de acea carte pe care chiar nu o poate lasa din mana.  _________________ [url=http://www.servimg.com/image_preview.php?i=211&u=10000825] [/url]
Maybe it's a good wish... |
|
| Sus |
|
 |
Darkmoon# Dark angel

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 279
|
Trimis: 08/07/2007 14:10 Titlul subiectului: |
|
Mda...akm pot in sfarshit sa ma exprim in legaTURA CU sensei Kakashi....Pai....cum sa apreciem bestia asta?Adik....srry...e el dragut..puternic..de neinvins s.a.m.d dar........este hain.Deci.....tine numai cu Sasuke......Sasuke in soos...sasuke in jos....se gandeshte numai la el..shi pe sakura shi naruto ii lasa in plata domnului.Eu zic ca nu e prea corect., _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
beauty_angel Junior angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 29
|
Trimis: 11/08/2007 14:01 Titlul subiectului: |
|
"cred k era ep 99 :P " defapt nu te supara ca te contrazic e episodul 101 si e ep. meu favorit razi la el pana te spargi
"tine numai cu Sasuke......Sasuke in soos...sasuke in jos....se gandeshte numai la el..shi pe sakura shi naruto ii lasa in plata domnului.Eu zic ca nu e prea corect.," da asta e singurul defect al lui Kakashi desi in ep. in care i-a testat i-a zis lui Sasuke ca " sa fi excepțional nu inseamna mereu mai bun"tot il rescpecta mai mult pe sasuke  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|