| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
anime_detectiv Light angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: 12/05/2007 16:48 Titlul subiectului: kirara vs shippo |
|
| eu o aleg pe kirara caci e mai dragutica si micuta e chiar deosebit de dulce. |
|
| Sus |
|
 |
Aleera Elda Dark angel

Data inscrierii: 19/Mai/2007 Mesaje: 147 Localitate: in my world
|
Trimis: 19/05/2007 15:49 Titlul subiectului: |
|
pai pentru a evita spamul in exces pe acest forum spuneti si de ce alegeti personajul respectiv
eu una o aleg pe kirara deoarece este un demon extrem de scump si desi cand e mica e pur si simplu adorabila,atunci cand isi ia forma de demon este foarte puternica,plus de asta este o teribil de buna prietena mai ales cu sango _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
xXxA-LiL-BuTtErFlYxX Junior angel

Data inscrierii: 20/Mai/2007 Mesaje: 38 Localitate: desert..
|
Trimis: 21/05/2007 10:06 Titlul subiectului: |
|
o aleg pe kirara ..cu toate k si shippo este ft ft kawai ^.^ ..dar acea pisicutza ..leu ..tigru ..demon ..ce'o mai fi ..nu stiu întocmai in fine ..sa zicem o felina ..mikutza ..kre daka ai facut un pas greshit ..te'a si luat pe neasteptate sa te pape ..cu haine cu tot .. ..glumesk ..imi place ft mult acea transformare dn mik in mare ..kre pot sa zik ..k sperie ..si pe cel mai neinfrikat.. _________________ Death Pain Mistery Fear ..
My Existence will not dissapear..
Love MySelf
The reason to live ..
Annihilate
Reason to exist
Everyone else .. I'm Gaara of The Desert ..
 |
|
| Sus |
|
 |
Darkmoon# Dark angel

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 279
|
Trimis: 23/05/2007 21:46 Titlul subiectului: |
|
Eu o aleg tot pe kirara,caci,cum ai zis,anime detectiv,e moolt mai sweet si cute...love that animall.would like one..have you got? _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
White_Queen Angel of destiny

Data inscrierii: 21/Mai/2007 Mesaje: 65 Localitate: curiousity killed the cat, remember that!
|
Trimis: 24/05/2007 16:47 Titlul subiectului: |
|
well...pe Kirara o aleg...imi plac mai mult pisicile decat vulpile....in plus...kirara e mai puternica shi mult mai kawaii...imi plac ochisorii ei asa de dragalasi...  _________________ * Can I Kill U? * |
|
| Sus |
|
 |
Sara Angel of destiny

Data inscrierii: 27/Mai/2007 Mesaje: 79
|
Trimis: 30/06/2007 14:50 Titlul subiectului: |
|
Eu o aleg pe Kirara pentru ca atunci cand este micuta e atat de kawaii cu achisorii aceia mari si draguti si atat de jucausa (si aparent lipsita de aparare...), iar cand se supara se transforma intr-un demon teribil de puternic inarmat cu niste colti si niste ghiare fioroase. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|