| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Aleera Elda Dark angel

Data inscrierii: 19/Mai/2007 Mesaje: 147 Localitate: in my world
|
Trimis: 24/05/2007 20:02 Titlul subiectului: Koga si ayame |
|
ei ce credeti despre acest cuplu si ce pareri aveti despre el,credeti ca au vreun viitor sau koga va ramane cu ayame?
mie miar placea sa ramana impreuna ar face un cuplu superb si se potrivesc de minune ambii fiind lupi,si cred ca koga chiar tine la ayame dar nu vede asta din cauza obsesiei lui cu kagome _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
lumiere Beautifull angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 258 Localitate: in my dream
|
Trimis: 24/05/2007 20:11 Titlul subiectului: |
|
eu cred ca le sta mega bine impreuna...amandoi sunt dragutzi, au ceva in comun cu lupii si pur si simplu se potrivesc, desi cateodata se cearta, cred ca se plac unul pe celalalt:-)
|
 |
anime_detectiv Light angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: 24/05/2007 20:25 Titlul subiectului: |
|
koga si ayame sunt un cuplu impecabil dupa parerea mea.amandoi sunt foarte draguti iar el isi protejeaza extrem mult pe cei apropiati fiind un adevarat lider.nu stiu daca acest cuplu ar tine mult pentru că koga e indragostit de kagome.oricum ei doi ar face un cuplu perfect.
 |
|
| Sus |
|
 |
Sara Angel of destiny

Data inscrierii: 27/Mai/2007 Mesaje: 79
|
Trimis: 28/05/2007 17:17 Titlul subiectului: |
|
Ayame il iubeste pe Kouga,dar Kouga crede o iubeste pe Kagome,am zis crede pentru ca el doar o admira din cauza abilitatii ei de a vedea giuvaeurile si pentru ca e o prietene loiala.
Eu cred ca cei doi formeaza un cuplu dragut si pana la final vor ramane impreuna....mai ales ca Kouga trebuie sa se tina de cuvant si sa-si indepineasca promisiunea pe care ia facut-o lui Ayame cand era mica (ia pormis ca o va lua de sotie). _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|