| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
anime_detectiv Light angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: 12/05/2007 17:45 Titlul subiectului: Leon vs Yuri |
|
| eu il aleg pe leon ca e mai dragut,destept si talentat.voi? |
|
| Sus |
|
 |
lumiere Beautifull angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 258 Localitate: in my dream
|
Trimis: 13/05/2007 08:24 Titlul subiectului: |
|
si mie imi place mai mult de leon pt ca are un suflet bun si se pricepe la trapez _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Aleera Elda Dark angel

Data inscrierii: 19/Mai/2007 Mesaje: 147 Localitate: in my world
|
Trimis: 19/05/2007 15:36 Titlul subiectului: |
|
yuri desigur mi se pare un tip mult mai kawaii decat leon,yuri e o fire mai deschisa,mai vesela nu tot timpul rece,plus de asra e super frumos si un bun prieten mai ales cu layla _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
xXxA-LiL-BuTtErFlYxX Junior angel

Data inscrierii: 20/Mai/2007 Mesaje: 38 Localitate: desert..
|
Trimis: 20/05/2007 20:33 Titlul subiectului: |
|
leon ..ma impresionat ft mult povestea lui ..cu sophie ..si de atunci ..l'am indragit ..s'a si schimbat pe parcursul anime-ului ..ma refer la acel caracter rece..si ..nelipsit de prietenie ..cred k sora ..a facut totul ..yuri ..nu ..il admir ..si mi se pare ..hmm..nu prea .. _________________ Death Pain Mistery Fear ..
My Existence will not dissapear..
Love MySelf
The reason to live ..
Annihilate
Reason to exist
Everyone else .. I'm Gaara of The Desert ..
 |
|
| Sus |
|
 |
sora_leon_4ever

Data inscrierii: 08/Mai/2007 Mesaje: 10 Localitate: Oradea
|
Trimis: 20/05/2007 22:57 Titlul subiectului: |
|
| shi mie imi plce mai mult tot leon pentru ca este dragut, midtros, fffffffff talentat shi cel mai potrivit aliat al sorei.................noah si yuri ii dragut dar tot leon ii debutantul |
|
| Sus |
|
 |
Darkmoon# Dark angel

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 279
|
Trimis: 22/05/2007 22:36 Titlul subiectului: |
|
Anime -detectiv,te inseli....yuri e moolt mai cute si swet..deci..vot ptr.elllll!El e hotarat in ceea ce face,si mereu bucuros sa ajute...asa ca.mai gandeste-te/...  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Sara Angel of destiny

Data inscrierii: 27/Mai/2007 Mesaje: 79
|
Trimis: 27/05/2007 20:03 Titlul subiectului: |
|
Fara dar si poate il aleg pe Leon...Pe langa faptul ca arata destul de bine, este si un extraordinar de bun trapezist, iar dragostea pentru sora lui, Sophie, este emotionanta.Leon a suferit mult in tinerete...a ajuns rece datorita unor persoane care nu i-au vrut binele,printe care se numara si Yuri(sa nu uitam ce sa intamplat cu Sophie). Aceasta duritate, aceasta indiferenta este o masca pe care si-o aplica in fiecare zi, incercand sa-i indearteze pe toti din jurul lui...
Si Yuri este un personaj elegant si cu un farmec inconfundabil. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Dark)(Soul Junior angel

Data inscrierii: 28/Mai/2007 Mesaje: 34 Localitate: In Paradise
|
Trimis: 28/05/2007 22:53 Titlul subiectului: |
|
Si eu cred ca Leon e mai dragut,imi place mai mult de el,si mai e si extrem de talentat,dar pana ajungi la sufletul lui e mai greu....ar necesită sa nu mai fie atat de rigid. _________________
Itachi's Famous Quote:"Foolish brother, if you wish to kill me, hate me, detest me, and survive in an unsightly way. Run, run and cling to life." |
|
| Sus |
|
 |
|