| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
anime_detectiv Light angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: 18/05/2007 19:00 Titlul subiectului: Lord of The Rings |
|
| mie mi-a placut mult filmul si mai ales de elful acela Legolas.este foarte interesant si plin de actiune |
|
| Sus |
|
 |
lumiere Beautifull angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 258 Localitate: in my dream
|
Trimis: 13/06/2007 11:42 Titlul subiectului: |
|
mai pe romaneste "stapanul inelelor" cred...stiu filmul am vazut toate partile..este interesant, dar totusi nu e cine stie ce..dar nu sugerez sa il vezi noaptea prima parte mia placut, pt ca se spunea poveste si imi place cum se chinuia sa afle detalii, dar inelul ala il baga in incurcaturi rau de tot _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Darkmoon# Dark angel

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 279
|
Trimis: 16/06/2007 16:53 Titlul subiectului: |
|
Uitati cateva poze.......#_#
Pai..mie mi-a placut mult filmul,si peisajele ppe care ni le readucea la vedere.A fost interesant,placut,si adecvat pentru indiferent ce varsta.
CEl mai mult mi-a placut personajul interpretat de Orlando Bloom,fiindca era curajos,dragut,blond shi fiindca manuia bine arcul si sageata. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Sara Angel of destiny

Data inscrierii: 27/Mai/2007 Mesaje: 79
|
Trimis: 30/06/2007 14:31 Titlul subiectului: |
|
Parerea mea este ca Lord of The Rings este un film destul de bun; este extrem de bine realizat, iar efecte speciale (care se intalnesc aproximativ la tot pasul) sunt nespus de frumoase, cumplit de interesante. Insa parerea mea este ca filmul nu este chiar la fel de elegant ca si trilogia scrisa de J.R.R. Tolkien, filmului pare sa-i lipseasca suspansul din carte, acest lucru se datoreaza, probabil, faptului ca in film s-a pus extraordinar de mult accentul pe consecințe speciale. Cu toate astea L.O.T.R ramane un film teribil de interesant si corespunzător pentru toate varstele. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|