| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
anime_detectiv Light angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: 30/04/2007 18:42 Titlul subiectului: Lumiere |
|
mi se pare o fata foarte draguta si desteapta.este cocheta si imi place forța ei de a controla calculatoarele.este personajul meu preferat din acest anime.astept parerile voastre despre ea [toate sa fie argumentate].

Ultima modificare efectuata de catre anime_detectiv la 22/05/2007 20:42, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
lumiere Beautifull angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 258 Localitate: in my dream
|
Trimis: 01/05/2007 18:12 Titlul subiectului: |
|
este si personajul meu favorit dar din toate anime-urile. mi se pare o fire prietenoasa si isteata.ma impresionat extraordinar de mult de la inceputul animeului prin felul in care lupta si pt ca este mereu calma .e o mega fata  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Pure Soul Angel of life

Data inscrierii: 30/Apr/2007 Mesaje: 93 Localitate: From ...... my pure soul
|
Trimis: 01/05/2007 19:51 Titlul subiectului: |
|
Lumiere e super cumintik,dar extrem puternica shi destul de isteata
Imi place de ea,mai ales knd ii spune lui Eclair k "O doamna trebuie sa fie mai eleganta" shi zambeste dar depinde de situatie.
Mi-a placut cum arata in ultimele 2 variante pe kre shi le-au creat,adik spre sfasitul seriei.Asa le statea bine amandurora :P dar am vazut k odata ce isi schimbau formele deveneau mai micute ca statura,dar mai intense :P _________________
I wish I could be close to you
And feel your every move
Never meant to feel this way
Maybe you would come around one day
I wish I could be close to you
To feel your every touch
Cause the sky won't heal the way I feel
Heaven knows I've wanted it so much
(Wanted it so much) |
|
| Sus |
|
 |
Darkmoon# Dark angel

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 279
|
Trimis: 30/05/2007 21:31 Titlul subiectului: |
|
Lumiere e o fata isteata..draguta si teribil de frumoasa...de aceea e un model pentru moolte fete...pai...am atat..si arata mai bine cu parul verde...  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|