| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
anime_detectiv Light angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: 18/05/2007 17:02 Titlul subiectului: May vs Sora |
|
| o voi alege pe sora caci iubeste foarte mult scena si face spectacole minunate.in plus pune cumplit de mult suflet in tot ce face si este o adevarata stea. |
|
| Sus |
|
 |
anime_girl

Data inscrierii: 05/Mai/2007 Mesaje: 10 Localitate: Oradea
|
Trimis: 18/05/2007 18:23 Titlul subiectului: |
|
| eu o aleg tot pe sora fiindca e o acrobata fff buna si pt ca nu renunta niciodata |
|
| Sus |
|
 |
Kosuke_Love Junior angel

Data inscrierii: 30/Apr/2007 Mesaje: 23
|
Trimis: 19/05/2007 11:51 Titlul subiectului: |
|
O aleg pe May : frumoasa , desteapta , gateste bine , are grija de 7 sau 8 frati mai mici si in plus la inceput era de mii de ori mai buna ca Sora .
May forever .  _________________ SPIRAL-Melody of Logic |
|
| Sus |
|
 |
lumiere Beautifull angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 258 Localitate: in my dream
|
Trimis: 19/05/2007 14:33 Titlul subiectului: |
|
o aleg pe my imi place mai mult decat sora fiinca este puternica, lupta pentru visurile ei, este frumoasa si se descurca ideal la trapez _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Blue_angel_sora

Data inscrierii: 30/Apr/2007 Mesaje: 8
|
Trimis: 19/05/2007 14:43 Titlul subiectului: |
|
imi place may dar o aleg pe Sora deoarece iubeste scena mai mult decat pe ea insasi,lupta pt visurile ei(are multa ambitie) ff draguta,haioasa.o prietena sincera shi k suflet bun.... shi se descurca fff bn in mai numeroase domenii cum ar fi:trapezul care este specialitatea ei,diabolo,trambulina,ect........  _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
Aleera Elda Dark angel

Data inscrierii: 19/Mai/2007 Mesaje: 147 Localitate: in my world
|
Trimis: 19/05/2007 16:18 Titlul subiectului: |
|
may pentru faptul ca este o fire luptatoare,indrazneata,curajoasa,determinata si talentata,plus haioasa sa nu uit.Imi ,mai place si faptul ca mereu gaseste o noua tehnica sa concureze cu sora si e extra draguta _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
xXxA-LiL-BuTtErFlYxX Junior angel

Data inscrierii: 20/Mai/2007 Mesaje: 38 Localitate: desert..
|
Trimis: 20/05/2007 20:28 Titlul subiectului: |
|
sora este o acrobata ft talentata ..si nu renuntza la visul ei .orice s'ar intampla..cu toate acestea ..cred ..k o voi alege pe may ..nu prea stiu sa fac diferentza ..dar may are alt caracter cu totul diferit ..si e speciala ..e curajoasa ..si ft indrazneatza .. _________________ Death Pain Mistery Fear ..
My Existence will not dissapear..
Love MySelf
The reason to live ..
Annihilate
Reason to exist
Everyone else .. I'm Gaara of The Desert ..
 |
|
| Sus |
|
 |
Darkmoon# Dark angel

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 279
|
Trimis: 26/05/2007 20:43 Titlul subiectului: |
|
Eu om aleg pe May datorita vietii ei,si a dulcilor ei fratiori. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
dulce_kaname

Data inscrierii: 26/Mai/2007 Mesaje: 9 Localitate: hunedoara
|
Trimis: 26/05/2007 21:25 Titlul subiectului: |
|
eu o aleg pe sora...pt ca e ff dragutza si mereu isi ajuta prieteni  |
|
| Sus |
|
 |
Sara Angel of destiny

Data inscrierii: 27/Mai/2007 Mesaje: 79
|
Trimis: 27/05/2007 19:56 Titlul subiectului: |
|
Eu o aleg pe sora pentru ca este mult mai ambitioasa decat may. Inca de la inceputul serialului Sora a incercat din rasputeri sa demostreze tuturor ca iubeste scena cu adevarat si ca vrea sa ramana la kaleido stage pentru a ajunge o adevarata kaleido star,nu s-a lasat invinsa niciodata si a incercat de fiecare data sa faca cele mai bune spectacole ,sora este o acrobata desavarsita,reusind de fiecare data sa-i cucereasca pe cei din jurul ei.De întocmai Sora a luptat cu adevarat pentru visul ei si mereu vroia sa ofere publicului tot ce e mai bun din ea ,in schimb may nu stia ce inseamna cu adevarat sa iubesti scena si cum sa castigi inimile celorlalti, desi may este talentata nu o poate intrece niciodata pe sora.(parerea mea)
Dar o admir foarte mult si pe May.  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Dark)(Soul Junior angel

Data inscrierii: 28/Mai/2007 Mesaje: 34 Localitate: In Paradise
|
Trimis: 28/05/2007 22:54 Titlul subiectului: |
|
Eu o prefer pe sora,nu numai pentru ca e foarte draguta dar imi place foarte mult caracterul ei,si chiar dacae cam visatoare ,e puternica si ambitioasa. _________________
Itachi's Famous Quote:"Foolish brother, if you wish to kill me, hate me, detest me, and survive in an unsightly way. Run, run and cling to life." |
|
| Sus |
|
 |
|