purpleangel.MyForum.ro
Adminul forumului PurpleAngel va ureaza bun venit !!!
purpleangel.MyForum.ro Adminul forumului PurpleAngel va ureaza bun venit !!!
FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Go to
Pagina de start a forumului purpleangel.MyForum.ro -> ~ Cafeneaua PurpleAngel ~

Minciuna

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Aleera Elda
Dark angel
Dark angel

Aleera Elda

Data inscrierii: 19/Mai/2007

MesajTrimis: 01/06/2007 20:16    Titlul subiectului: Minciuna Raspunde cu citat (quote)
Minciuna este din ce in ce mai deasa printre noi,oameni mint pentru a nu rani pe alti dar si pentru a isi ascunde anumte defecte,sentimente,actiuni sau altele.Credeti ca este un lucru bun sa mintim sau sa spunem direct ce gandim?
eu una cred ca minciuna nu face bine in nici un caz chiar daca e spre binele persoanei de langa tine,a minti iseamna ca nu numai pe persoana aceea o minti dar si pe tine insati de aceea e cel mai bine sa fi o persoana directa si sa suporti consecintele faptelor sau a vorbelor pe care le faci sau zici.
Voi ce parere aveti?
lumiere
Beautifull angel
Beautifull angel

lumiere

Data inscrierii: 01/Mai/2007

MesajTrimis: 01/06/2007 20:29    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
ai dreptate ...pana la urma minciuna nu e buna, dar cateodata este necesar....cand vrei sati exprimi eintimentele nu trebuie sa minti, mai bine ii spui adevarul persoanei, la fel se intampla si in cazul in care trebuie sa spui ceva important si minti cu acel lucru.de ex cu o teza(ceea ce am vazut cu ohhii mei) daca iei o nota mica sii spui mamei tale ca nu tia adus teza, pana la urma ea va afla pt ca isi va seama ca minti si te va pedepsi mai rau decat daca ai fi spus adevarul de la inceput.....deci concluzia meaeste sa spui adevarul, chiar daca te doare:-)
Pure Soul
Angel of life
Angel of life

Pure Soul

Data inscrierii: 30/Apr/2007

MesajTrimis: 14/06/2007 13:46    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Well,well ..... nu e chiar asa de simplu sa spui adevarul sau ceea ce gandesti pentru ca uneori il poate deranja pe cel care te asculta ...... e buna si minciuna uneori,in unele situatii,dar in alte situatii nu e buna,iar faptul k gandesti ...... well nush dak chiar mereu e bine sa spui ceea ce gandesti ......
Fiecare face ce vrea:eu una mai mint asa,dar nu mereu si cu scop nobil,deci trebuie sa va spun k daca vreti sau exista cineva care minte si face o fapta rea,atunci nu e bine,in schimb o minciuna mik nevinovata e buna ....
Iar stiti proverbul:minciuna are picioare scurte,adevarul iese mereu la iveala ^^

I wish I could be close to you
And feel your every move
Never meant to feel this way
Maybe you would come around one day

I wish I could be close to you
To feel your every touch
Cause the sky won't heal the way I feel
Heaven knows I've wanted it so much
(Wanted it so much)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Darkmoon#
Dark angel
Dark angel

Darkmoon#

Data inscrierii: 04/Mai/2007

MesajTrimis: 20/06/2007 11:14    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
pAI..PENTRU MIne...minciuna e ceva interzis..nu se poate minti ....de aceea urasc cand cineva imim spune pur si simplu
-Minti!!!!
Asta doar fiindca asa crede el....
MA simt prost deasemenea si cand cineva ma minte,pentru a realiza scopurile lui......
DE aceea ,eu indrum pe toti sa spuna adevarul fiindca,dupa cum stiim cu totii

MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE!!!!!
Mew-Power
Junior angel
Junior angel

Mew-Power

Data inscrierii: 21/Iun/2007

MesajTrimis: 30/06/2007 14:00    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Pe parinti nu-i poti minti niciodata pentru ca ei vor sti adevarul odata si-o odata.Dar de exemplu daca cineva necunoscut te intreaba unde este casa ta ca sa-ti sparga usa sa-u altceva poti zice ca este in Italia ca eu am venit in Romania sa fac cateva cumparatori sau altceva.Te poate ajuta si minciuna dar,nu si la parinti.Si nici sa minti prea des nu e bine pentru ca toate astea transforma o fapte rea ca minti de nustiucate ori pe zii.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului purpleangel.MyForum.ro -> ~ Cafeneaua PurpleAngel ~ Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Template/Skin (ChunkStyle) by ©Russellc (TheChunk.no-ip.com)