|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Pure Soul Angel of life

Data inscrierii: 30/Apr/2007 Mesaje: 93 Localitate: From ...... my pure soul
|
Trimis: 01/05/2007 12:27 Titlul subiectului: Modificari facute pe forum ^_^ |
|
Orice modificare facuta pe forum,fie ca e banner,categorii sau amv-urile vor fi anuntate,indiferente de cate ori ori,dar de preferat este intr-un solitar topic ^_^
Yo am schimbat imaginea chat box-ului shi au voie s aposteze acolo numai userii inregistrati,am schimbat stilul pt clipă shi banner0-ul la fel pana incerc sa fac yo unul cu mana mea shi stilul sa fie ceva mai deschis,asa k momentan il vom lasa pe asta.Pana aici este bine shi va rugam sa aveti grija cum postati ^_^
Din motive pe kre le stiti toti,userul Darkness a fost scos din functia de moderator,deoarece:
-avea doar 5 posturi
-nu e activa pe forum
-nu posteaza shi nu respecta regulile kre sutn atribuite in general moderatorilo
-nu ee activa si asta spune tot,deic nu merita
Pana incepe perioada de proba,vor ramane cei prezenti acum .............
Va anunt k azi 14 iunie 2007 yo am facut modifcari pe forum,dupa cum se vede shi voi face zi de zi pt k nu vreau sa isi bata joc nimeni de forum k e prea cool ..... asa k m-am apucat de curatenie,dar treptat k nu pot totul intr-o zi ....... cat despre moderatori,am facut un anunt la atentie moderatori si useri asa k sa tineti cont de ele
Multumesc _________________
I wish I could be close to you
And feel your every move
Never meant to feel this way
Maybe you would come around one day
I wish I could be close to you
To feel your every touch
Cause the sky won't heal the way I feel
Heaven knows I've wanted it so much
(Wanted it so much) |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
Template/Skin (ChunkStyle) by ©Russellc (TheChunk.no-ip.com)