| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Dark)(Soul Junior angel

Data inscrierii: 28/Mai/2007 Mesaje: 34 Localitate: In Paradise
|
Trimis: 28/05/2007 23:25 Titlul subiectului: Naruto Shippuuden |
|
Voi ce ziceti de noua serie naruto,eu cred ca personajele sunt mult mai super si episoadele sunt chiar bune,pana in timpul actual au aparut doar 14 episoade,abea astept sa mai apara,daca le-ati vazut va puteti lasa parerea despre naruto Shippuuden AICI!!!!  _________________
Itachi's Famous Quote:"Foolish brother, if you wish to kill me, hate me, detest me, and survive in an unsightly way. Run, run and cling to life." |
|
| Sus |
|
 |
Darkness Junior angel

Data inscrierii: 27/Mai/2007 Mesaje: 28
|
Trimis: 25/06/2007 21:39 Titlul subiectului: |
|
Seria este mai bunicica decat prima.Imi place mult dar e pacat ca nu pot vedea toate episoadele Personajele se schimba teribil de mult(in afara de Sakura care dupa mine a ramas la fel de enervanta)si sunt mai puternice,mai ales unele dintre ele.Deci,am o parere mai buna despre Naruto Shippuuden. _________________ [url=http://www.servimg.com/image_preview.php?i=211&u=10000825] [/url]
Maybe it's a good wish... |
|
| Sus |
|
 |
Darkmoon# Dark angel

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 279
|
Trimis: 26/06/2007 11:08 Titlul subiectului: |
|
Pai..despre seria asta nu prea am ce zice...sa spoonem ca acum Naruto arata mai bine,si sasuke mai rau....
Imi place mai moolt prima...... _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
beauty_angel Junior angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 29
|
Trimis: 11/08/2007 14:14 Titlul subiectului: |
|
Pai momentan am vazut doar 4 ep.nu am avut timp sa le vad pana la 22 ,insa din cate a vazut pana acuma e mega poate la fel de extra ca si cealalta,insa ma cam enerveaza gaara ca se da mare ca devine kazekage s naruto nu e nici macar chuniin insa personajele sunt muult mai intense si in plus imi trezeste aminetiri din seria trecuta  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|