purpleangel.MyForum.ro
Adminul forumului PurpleAngel va ureaza bun venit !!!
purpleangel.MyForum.ro Adminul forumului PurpleAngel va ureaza bun venit !!!
FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Go to
Pagina de start a forumului purpleangel.MyForum.ro -> ~Nemultumiri & Sugestii ~

Nemultumire

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Pure Soul
Angel of life
Angel of life

Pure Soul

Data inscrierii: 30/Apr/2007

MesajTrimis: 15/06/2007 09:17    Titlul subiectului: Nemultumire Raspunde cu citat (quote)
Frate,yo va inteleg sa faceti un "scandal ca la piata" din faptul k am sters cateva topicuri care nu isi mai aveau rostul si sa fiu scoaasa din functia de admin(ceea ce nu m-a deranjat deloc,nu am facut o drama din asta),dar sa imi stergeti toate posturile de la concursuri la jocuri si pe unde am mai avut ca sa nu mai zic de postul meu cu wallpaper-urile mele de la Fan Art asta da dovada de egoism shi nesimtire,va spun sincer.Nu credeam k o sa imi stergeti toate posturile ca shi cum nu as fi existat pe mulțimea assta,.dar faptul k mi-ati sters desenele si imaginile pe kre le-amf acut asta da dovada clar ca sunteti egoisti si chiar nesimititi,nu am vrut sa va spun,dar asta .......... puteati sa imi spuneti mie shi mi le stergeam,dar sa mergeti pana aici?!
Nu am crezut k sutneti asa ....... faptul k v-am sters cateva posturi inutile,iar voi mi le-ati sters pe taote shi am tratati ca pe o insecta ce nu e binevenita aici.
Dak nu va mai convine userul meu sterge-time definitv de pe site si nu mai imi faceti faze de astea:am inteles,dar ati exagerat!Clar!

I wish I could be close to you
And feel your every move
Never meant to feel this way
Maybe you would come around one day

I wish I could be close to you
To feel your every touch
Cause the sky won't heal the way I feel
Heaven knows I've wanted it so much
(Wanted it so much)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Angel_Of_The_Night

Angel_Of_The_Night

Data inscrierii: 21/Mai/2007

MesajTrimis: 24/06/2007 09:40    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Mda :-| Maica doar pentru ca a sters cateva posturi inutile nu mai e nici admin iati sters si posturile? Mai bine le lasai sa vina unu de pe ditamai Situl si sa le vada !

Si imi ziceti si mie cines Mod si Admini aici ?
anime_detectiv
Light angel
Light angel

anime_detectiv

Data inscrierii: 29/Apr/2007

MesajTrimis: 25/06/2007 19:12    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
1.eu sunt admina si mod sunt darkmoon si aleera.
2.nu stiu ce sa intamplat cu posturile eu nu am sters nimic decat posturile consecutive pe care leai facut pure soul si leam transformat intrunul.
3.ai zis ca trebuia sa te anunte ca le sterg caci ti le stergeai tu singura bine spus dar sa stii ca ti sa intors cu aceeasi moneda.tu ai sters posturile ,,inutile" ale moderatorilor si ma rog daca ai sters si din ale userilor....nu stiu sigur...fara sa anunti pe nimeni.asa au facut si ei ca sa iti dovedeasca ca ai facut o mare greseala.nu conteaza ca erau posturi inutile sau nu trebuia anuntat nu sa ma cert eu cu moderatorii dupa aceea ca de ce le lipsesc posturi.[nu sa intamplat dar vorba vine].trebuia sa anunti inainte sa le stergi si trebuia sa te sfatuiesti cu toti.
4.zici ca au facut posturi fara rost dar tu de ce ai postat consecutiv?asta e post cu rost?nu stiam.....eu stiam ca exista butonul modifica care te ajuta sa iti modifici mesajele.
deci astea fiind spuse nu mai da vina pe altii pana nu vezi ce ai facut tu.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Angel_Of_The_Night

Angel_Of_The_Night

Data inscrierii: 21/Mai/2007

MesajTrimis: 29/06/2007 22:08    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Prob. a postat la un fan Fiction! Mda daca tot zici ca tu esti admin deci tu ai facuto sa nu mai fei ?
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului purpleangel.MyForum.ro -> ~Nemultumiri & Sugestii ~ Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Template/Skin (ChunkStyle) by ©Russellc (TheChunk.no-ip.com)