| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
anime_detectiv Light angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: 12/05/2007 12:52 Titlul subiectului: nota pt anime |
|
| ce nota iati da acestui anime?eu ii dau 9,50 fiindcă nu mia placut chiar extrem de foarte mult.este unul interesant si amuzant dar nu cred cai de nota 10 |
|
| Sus |
|
 |
lumiere Beautifull angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 258 Localitate: in my dream
|
Trimis: 13/05/2007 08:37 Titlul subiectului: |
|
eu ii dau 10+ mia placut la nebunie pt ca are intamplari multe, mistere, dragoste tot ce poate avea un anime (parerea mea)  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Aleera Elda Dark angel

Data inscrierii: 19/Mai/2007 Mesaje: 147 Localitate: in my world
|
Trimis: 19/05/2007 15:56 Titlul subiectului: |
|
pai eu una ii dau un 9 pentru ca desi are grafica buna,soundtrack exceptional,personaje bine conturate si cu personalitati complexe,nu mia placut felul in care se termina anime-ul e mai ciudat sa zic  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
xXxA-LiL-BuTtErFlYxX Junior angel

Data inscrierii: 20/Mai/2007 Mesaje: 38 Localitate: desert..
|
Trimis: 21/05/2007 10:19 Titlul subiectului: |
|
hmm..nu ii dau 10 ..din rudimentar motiv..k unele episoade ..m'au pliktisit ..wow ..i know ..anime-ul e plin de actziune ..perosnajele sunt extra ..dar numeroase anime-uri il intrec ..cu mult si nu potzi sa ii dau 10 ..cred k ar merge un 9,30 _________________ Death Pain Mistery Fear ..
My Existence will not dissapear..
Love MySelf
The reason to live ..
Annihilate
Reason to exist
Everyone else .. I'm Gaara of The Desert ..
 |
|
| Sus |
|
 |
White_Queen Angel of destiny

Data inscrierii: 21/Mai/2007 Mesaje: 65 Localitate: curiousity killed the cat, remember that!
|
Trimis: 21/05/2007 22:45 Titlul subiectului: |
|
well..i-as da 10 pt k are tot ce ii trebuie...actiune,romantism,episoade triste,amuzante,personajele frumos desenate,endingurile shi openingurile cele mai frumoase dintre cele mai frumoase... well..concluzia ramane aceeasi ^_^...inuyasha nota 10... _________________ * Can I Kill U? * |
|
| Sus |
|
 |
Sara Angel of destiny

Data inscrierii: 27/Mai/2007 Mesaje: 79
|
Trimis: 28/05/2007 17:31 Titlul subiectului: |
|
Parerea mea este ca Inuyasha e o succesiune care merita, iar povestea e extrem de elaborata, si pe masura ce avansezi, devine tot mai complicata. Fiecare personaj este bine conturat, si are propriile motive pentru care vrea sa-l ucida pe Naraku, iar intamplarile hazlii se imbina perfect cu situatiile tensionate.
In concluzie nota mea este 10. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Darkmoon# Dark angel

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 279
|
Trimis: 30/05/2007 21:37 Titlul subiectului: |
|
clar..10!!!!!!!!!!!!!!!Acestr anime se petrece in epoca feudala,a interesant,grafica buna..ce mai...e cel ma interesant! _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
pink Junior angel

Data inscrierii: 11/Iun/2007 Mesaje: 32
|
Trimis: 24/06/2007 19:18 Titlul subiectului: |
|
ii dau 10 k e cel mai tare animeu...
edit by darkmoon:Ar trebui sa iti justifici mai bine parerea.Incearca sa scrii mai moolt........Altfel se va numi spam.... |
|
| Sus |
|
 |
|