|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Roura_Kurama Junior angel

Data inscrierii: 26/Iun/2007 Mesaje: 34
|
Trimis: 27/06/2007 00:11 Titlul subiectului: Nu am gasit titlu...sry |
|
am scris ji yo ceva mia demult...e plin de greseli"""aja ca sa nu va suparatzi daca nu intelegetzi!
In toamna anului 1983 o casa veche abandonata era bantuita de fantoma unei fetite de 11 ani.pe nume Shoura.Aceasta fantoma a fetitei avea dupa 12 noaptea o papusa iepure in mana.Fantoma fetitei era intalnita doar in podul casei si in gradina casei.Se zvonea ca aceasta fetita a ucis un iepure intr-un cui ji i-a lasat inima acolo(in cui)deoarece nu se explica dc era o inima insangerata intr-un cui mare ji ruginit.Familia care se mutase acolo parasise casa din cauza zgomotelor auzite din pod.Numai scartaituri ji alte zgomote infernale care iti era frica din cauza lor sa dormi sau sa mai stai un minut in casa.
In anul urmator venise sa se mute o familie care era alcatuita din tatal(Isdal),fiica(Shaguna) ji fiul(Shoncio).Acestia erau lipsiti de o mama iubitoare din cauza unui accident de tren care defapt fusese o crima.Imediat ce au ajuns la casa lor noua,copii au dat busna prin toate camerele posibile,living,dormitoare,bai,bucatarie,sufragerie...mai ramasese doar podul...Shaguna simtea ca ceva nu e in regula dar tot a deskis usa podului ji a dat o privire.In colt vazu inima infipta in cui ji sange imprastiat d jur-imprefur.Baiatul fiind mai mic se speri ji fugi sa isi ajunte attal,fata cu ochii extra deskisi se uita bine ji in spatle i...cam la un metru-doi de afla fantoma fetitei care statea cu capul jos ji parul ei atarnand jos.Picioarele nu ii atingeau pamantul ji fata de frica intepeni,nu se putea mijca.Shoura se apropia ji intinsese mana cu gandul sa o prinda(credea Shaguna).Chiar atunci-la fix-tatal fetei o trase ji speriat incerca sa o trezeasca pe fetita din paralizia psihica.Tatal insista sa doarma copii lui cu el.La noapte toti adormira numai Shaguna ramasese cu gandul la ce vazu in pod.Ceasul batu ora 12 fix ji incepusera scartaituril din pod.Cu totii se trezisera si trasera o sperietura ingrozitoare.Pana la urma se oprisera dar pana dimineata nu putau inkide un ochi.Isdal trebuia sa plece la munca dra nu avuse curajul sa lase copii acasa aja ca ruga vecina sa aiba grija de ei.Fata numai pe fereastra isi privea casa.La ferestra podului vazuse iar fantoma dra i vazuse ji fata ftei care avea nijte ochi inlacrimati.Ea striga usor si incet"Ajutor"...apo disparu cand clipi fata.Nu intelesese ce vroia sa zica cu acel cuvant.Noaptea iar se lasa iar fata voi sa mearga in pod sa vada ce dorea fantoma.Cand ajunse sus nu vazu nicaieri fantoma aja ca trebuia sa ajtepte.Sangele incepu sa se raspandeasca ji inima in cui pulsa!fata iar incepu sa se sperie aja tare incat amortise.Fix atunci nijte urme de sange se apropiau de ea.Ceasul batu 12 ji fantoma incpu sa se trezeasca la forta vazului la alte persoane.Fata intepenita nu zicea nimic dar Shoura iar incepu sa strige incet"Ajutor"...Shaguna intreba"cum?"...Shoura incepu sa se indrepte spre fereasta ji disparu.Shaguna se indrepta acolo ji se uita pe geam ji vazuse fantoma in gradina cum plutea incet p-acolo dar intr-un final se opri ji disparu.In locul acela ramasese o papusa iepure.FIx atunci soarele rasari ca prin minune!fata uimita se uita la ceas ji vazu ca trecusera deja 6 ore!!!tatal o chema la masa pe fetita ji ea ce sa fac...se duse dar tacuse fara sa vb cu nimeni.Pleca apoi fata in gradina ji vazuse papusa aceea.O atinse ji incepu sa arate cu mana in jos.Shaguna intelese ji incepu sa sape cu mana.Daduse de o usa care nu putea fi deskisa.Fata se duse la papusa ji incepu sa spuna"nu se deskide usa"...chiar atunci usa incepu sa se zguduie pana ce deskise cu o vigoare infernala.Papusa zbura cu o viteza inauntru de nu puteai sa o mai vezi.Se auzea in ecou"vino...",ea cobora ji vazu la a 10 treapta o dara de sange.Fata urmarise pana la sursa ji gasise un sicriu incuiat cu lacat,lanturi ji tot felul de lucruri de parca acolo ar fi fost Dracu!...dupa cateva momente cobarase o carte care parea a fi un jurnal gol.Shaguna deskise pe la jumatate ji incepu sa se completeze un scris cu sange."Draga jurnalule,astazi am fost impreuna cu papusica mea,Fungy la matusa mea.Aceasta a vrut sa ergem acasa la mine.Eu nu am avut nimic inpotriva ji am inceput sa o urmez pana am ajuns in pod.Acolo ea a scos o scandura din perete.In ea se afla un cui ruginit care mia bagat piepul in el cad eu ma uitam la spate.Inima mea mi se oprise ji cazuta jos pe podea,zacand moarta nu puteam sa ma misc,sa vad sau sa mai respir.Sufletul meu incepea sa iasa din corp dar din cauza cuiului m-am agatat d el ji nu puteam sa ma ridic la ceruri.Matusa ia scos inima cu un cutin ji mia lasat-o sa zaca infipta intr-un cui.Corpul meu mi la dus intr-un tunel unde sangele incepu sa mi se verse la a 10-cea treapta.Ma pus intr-un sicriu ji a inceput sa spuna o vraja cu care mia foat interzisa plecarea in Rai.Acuma sunt o fantoma care ii sperie pe toti ji care bantuie prin casa mea amintindu-mi de ce vremuri frumoase duceam.Nici acum nu am inteles de ce mia facut asta...lucrul acesta nu conteaza,tot ce conteaza e ca voi ramane aja deacum ji pana in veci-vecilor."Shaguna intelesese ji voi sa o elibereze pe Shoura.Ea nu jtia vraja aja ca aprinsese nijte lumanari ji incepu sa se roage.Un vant incepu sa sufle cu putere ji reusise sa stinga lumanarile...incepu sa aibe rani pe fata ji pe maini dar ea tot continua...intr-un final reusi sa deskida sicriul ji privi i el un skelete legat de maini ji d epiciore.Acesta incpu sa licaie din ce in ce mai viguros pana disparu.Jurnalul inkis s deskise la urmatoare pagina dupa mijloc.Titlul era"Pacea mea"...scria aja"Datorita dragei mele femei careia ii multumesc mult detot,sunt insfarsit libera!Pot sa plec in ceruri unde o sa fiu fericita pana o sa ma reincarnez.Multumesc draga mea prietena!Multumesc din tot SUFLETUL...adio".
Shaguna iesise din tunel cu papusa in mana.Aceasta o avea ca amintire pt ziua de atunci ji nimeni nu ii mai putea spune ca fantomele nu exista!.
The End of Story!
place???????nota plzzzzzzzzz _________________ [URL=http://imageshack.us] [/URL]
[URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
Darkmoon# Dark angel

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 279
|
Trimis: 27/06/2007 15:51 Titlul subiectului: |
|
Este îndeajuns de interesant..desi are greseli..fii atenta.....repeti cuvinte...... si asta nu e bine..sa stii.......Ar mai fi ceva..nu cred ca trebuia sa deschizi un topic rarisim pentru asta..puteai sa o scrii la one-shots...........oricum..asta e...si..hmmm cred ca asta ar fi fetita,nu?;
nush..da poza e amuzanta  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
Template/Skin (ChunkStyle) by ©Russellc (TheChunk.no-ip.com)