| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Renee
Data inscrierii: 30/Apr/2007 Mesaje: 7
|
Trimis: 30/04/2007 10:39 Titlul subiectului: Ova-urile |
|
k petru cei care nu stiu sunt 3 ova-uri
-primul este un fel de continuare a seriei si tine cat un episod-printesa fara zambet, a fost dat si pe a+
-al 2-lea se numeste legend of phoenix si tine 2 ore, l-au dat si pe a+
-al 3-lea si cel mai noi ma rog care nu mai e chiar asa de nou se numeste good da yo good si tine cam 30 de minute cu personaje, asta n-a fost dat pe a+ .. |
|
| Sus |
|
 |
beauty_angel Junior angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 29
|
Trimis: 01/05/2007 11:52 Titlul subiectului: |
|
zic eu mai numeroase despre al 3-ea OVA
prima parte :ken invatza diabolo pentru a o impresiona pe sra ,normal rosetta il invata si este o lectie speciala a lui rosetta (asa se si numeste lectia de diabolo a lui rosetta)
2.lectia de gatit a lui may:asta este fracțiune mea favorita sora invita pe layla sa vada cum gateste may este o comedie de toate zilele
3.marion o invatza pe sora sa sara la trambulina parca  |
|
| Sus |
|
 |
kris Junior angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 15
|
Trimis: 01/05/2007 15:17 Titlul subiectului: |
|
ce pot sa zik...ovaurile sunt grozave...nu se compara cu seria evident daca niki sa alegi acre din cele trei e mai bun nu poti...ce pot sa zik...personal mi s-a parut cel mai bun,ova-ul 2...legend of phoewnix....acolo se urmareste indeaproape viata laylei si toate trairile ei de cand era mik si pana la spectacolele care le are in ziua de azi.ceva simtea k mereu o tragea inapoi si nu poate evolua mai mult decat este...trebuia in final doar sa pplanga dupa multi ani in acre s-a abtinut sa nu o faca...de dragul mamei ei care murise knd ea era mik _________________
just smile:D:D:D:D:D |
|
| Sus |
|
 |
Pure Soul Angel of life

Data inscrierii: 30/Apr/2007 Mesaje: 93 Localitate: From ...... my pure soul
|
Trimis: 01/05/2007 19:22 Titlul subiectului: |
|
Nu am auzitk ar exista shi un al treilea ova,pt k yo umblu mai tot timpul dupa ce e nou shi nu am vazut nik k ar exista un al treilea ova.Dar am sa caut mai detaliat shi am sa ma interesez.oricum mi-au palcut shi ova-urile astea 2 pe kr ele-am vazut marpha a fost cel cu Phoenix-ul de Aur,in kre Layla a invatat-o pe Sora cum sa isi creeze propriul Phoenix shi chiar mi-a placut noua tunsoare a Laylei  _________________
I wish I could be close to you
And feel your every move
Never meant to feel this way
Maybe you would come around one day
I wish I could be close to you
To feel your every touch
Cause the sky won't heal the way I feel
Heaven knows I've wanted it so much
(Wanted it so much) |
|
| Sus |
|
 |
kris Junior angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 15
|
Trimis: 02/05/2007 11:02 Titlul subiectului: |
|
defapt,al treilea ova nu e cine stie ce..adiik mie nu mi se pare..l-am vzt demult si..adik na,personajele sunt chibi asa dragute si imi plac..dar acolo nu arata evolutia personajelor de dupa serie,kum e in primul ova de exemplu.akolo arata k rosetta este posibila,urmatoarea,true kaleido star.sau al doilea ova in care se urmareste in detaliu viata laylei...daca o iei la întâia vedere...ovaul drei e fain...adik e comic te invata personajele cate ceva si e ncie...sper sa il vedtei si voi _________________
just smile:D:D:D:D:D |
|
| Sus |
|
 |
|