| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
anime_detectiv Light angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: 12/05/2007 17:11 Titlul subiectului: Pers favorit |
|
| mie imi place hao deoarece e dragut si puternic.voua? |
|
| Sus |
|
 |
lumiere Beautifull angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 258 Localitate: in my dream
|
Trimis: 13/05/2007 10:46 Titlul subiectului: |
|
pers meu favorit este anna. este o sefa excelenta, stie cum sal tina in frau pe yoh, cum sal antreneze. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Aleera Elda Dark angel

Data inscrierii: 19/Mai/2007 Mesaje: 147 Localitate: in my world
|
Trimis: 21/05/2007 21:48 Titlul subiectului: |
|
al meu este tao len pentru ca imi place mult firea lui,mereu face pe maturu si pe domnul orgoiliu dar defapt inauntru e un mare softy si tine la prieteni lui mult si ar mai veni si hao pentru ca este un tip matur,gandeste matur,actioneaza extrem de inteligent,e voinic si imi place foarte mult cum este realizat fizic _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Darkmoon# Dark angel

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 279
|
Trimis: 22/05/2007 22:41 Titlul subiectului: |
|
dap..im i plk de hao..are o voce supervba
Aleera edit-mai numeroase argumente te rog altfel se numste spam _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
White_Queen Angel of destiny

Data inscrierii: 21/Mai/2007 Mesaje: 65 Localitate: curiousity killed the cat, remember that!
|
Trimis: 23/05/2007 16:01 Titlul subiectului: |
|
personajul favorit feminin este Anna...este asa dragurza shi la cum arata shi kum o face pe sefa...o antrenoare extraordinara...
personaj preferat masculin este Hao...asa de puternic,rau shi sweet....
shi ai dreptate Darkmoon# ...are o voce superba... shi..evil...  _________________ * Can I Kill U? * |
|
| Sus |
|
 |
Layla Junior angel

Data inscrierii: 15/Iun/2007 Mesaje: 25
|
Trimis: 15/06/2007 10:54 Titlul subiectului: Personaj preferat |
|
mie imi place de ana si de hao
Aleera edit:niste motive pentru care leai ales nu ai motiveaza-ti raspunsul _________________ Indoiala de sine e o pierdere de timp! |
|
| Sus |
|
 |
Alex Junior angel

Data inscrierii: 12/Iun/2007 Mesaje: 19
|
Trimis: 15/06/2007 11:52 Titlul subiectului: Re: Personaj favorit |
|
imi place Hao cu spiritul Focului!!!
fara suparare imi place spirutul ala gigant ( si recunosc ca yoh e cel mai tare )
dar mie imi place Hao |
|
| Sus |
|
 |
Layla Junior angel

Data inscrierii: 15/Iun/2007 Mesaje: 25
|
Trimis: 15/06/2007 11:55 Titlul subiectului: Re: Personaj preferat |
|
imi place de Ana pt ca este o sefa foarte buna(nu ma refer la bunatate) si de hao pt ca e dragutz.... _________________ Indoiala de sine e o pierdere de timp! |
|
| Sus |
|
 |
Sara Angel of destiny

Data inscrierii: 27/Mai/2007 Mesaje: 79
|
Trimis: 20/06/2007 09:40 Titlul subiectului: |
|
Personajul meu preferat este Tao Len, pentru ca este zdravăn si calculat. De întocmai imi place felul in care a evoluat, la inceput era rece si ar fi facut absolut orice pentru a-si duce planurile la sfarsit, cu momentul a reusit sa-si faca prieteni pentru care ar face orice si a transformat mai "deschis", ramanand, totusi, la fel de ambitios ca la inceput. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|