| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
anime_detectiv Light angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: 12/05/2007 17:51 Titlul subiectului: Personajul preferat |
|
| mie imi place de hiei si kurama căci amandoi par sa aiba aceleasi calitati.nu pot alege dintre cei doi.voua de cine va place? |
|
| Sus |
|
 |
lumiere Beautifull angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 258 Localitate: in my dream
|
Trimis: 13/05/2007 13:13 Titlul subiectului: |
|
nu mam uitat la numeroase episoade dar cel mai mult imi place de kurama pt ca e dragutz si in primele episoade vrea sa isi salveze mama cu riscul vietii lui..deci pana acum kurama ramane pers meu preferat _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Kosuke_Love Junior angel

Data inscrierii: 30/Apr/2007 Mesaje: 23
|
Trimis: 19/05/2007 11:59 Titlul subiectului: |
|
Il aleg pe Jin . Imi place cum are fata aia draguta cu coltii sai si in plus are si un corn in frunte . E adorabil . _________________ SPIRAL-Melody of Logic |
|
| Sus |
|
 |
suigintou-chan Junior angel

Data inscrierii: 20/Mai/2007 Mesaje: 17
|
Trimis: 20/05/2007 13:23 Titlul subiectului: |
|
mie imi place de hiei pentru ka e puternic ,mai rece dar tzine la prieteni lui shi semanam mult la caracter,kred ka ar fii baiatul potrivit pentru mine!  |
|
| Sus |
|
 |
xXxA-LiL-BuTtErFlYxX Junior angel

Data inscrierii: 20/Mai/2007 Mesaje: 38 Localitate: desert..
|
Trimis: 20/05/2007 22:56 Titlul subiectului: |
|
kurama este ales ..in aparte ..de fete ..dar si de baietzi ..este frumos ..elegant ..calm ..calculat in tot c face ..mai ramane ..hiei ..unul dintre cele mai tari personaje ..are fani multzi ..este tacut si sooper misterios ..dar in fine ..raman de la kurama .. _________________ Death Pain Mistery Fear ..
My Existence will not dissapear..
Love MySelf
The reason to live ..
Annihilate
Reason to exist
Everyone else .. I'm Gaara of The Desert ..
 |
|
| Sus |
|
 |
White_Queen Angel of destiny

Data inscrierii: 21/Mai/2007 Mesaje: 65 Localitate: curiousity killed the cat, remember that!
|
Trimis: 22/05/2007 15:14 Titlul subiectului: |
|
well...personaj masculin? kurama shi jin...amandoi sunt fascinanti
personaj feminin botan shi keiko amandoua sunt dragalase shi prietenoase  _________________ * Can I Kill U? * |
|
| Sus |
|
 |
Aleera Elda Dark angel

Data inscrierii: 19/Mai/2007 Mesaje: 147 Localitate: in my world
|
Trimis: 22/05/2007 19:25 Titlul subiectului: |
|
pe kurama il aleg mi se pare cel mai kawaii personaj din tot anime-ul si ador felul sau de a fi plus de asta imi place la el pentru ca este un tip sensibil,romantic,destept,are o fire clama,puternic si mega frumos _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
BlueFairy Angel of destiny

Data inscrierii: 02/Mai/2007 Mesaje: 66
|
Trimis: 04/09/2007 22:16 Titlul subiectului: |
|
Dintre baieti Kurama.este tare dragut si asa de dulce incat...mi s-au cariat dintii .Dintre fete o prefer pe Yukina.Este foarte frumoasa. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|