| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Renee
Data inscrierii: 30/Apr/2007 Mesaje: 7
|
Trimis: 30/04/2007 10:36 Titlul subiectului: personajul preferat |
|
care este personajul vostru preferat?
mie cel mai mult imi place renee
Edit by anime_detective:argumenteaza parerea![/color] |
|
| Sus |
|
 |
ale_angel

Data inscrierii: 30/Apr/2007 Mesaje: 7 Localitate: somewere in the big city
|
Trimis: 30/04/2007 11:41 Titlul subiectului: |
|
| Personajele mele preferate sunt Bridget pentru felul ei unic de-a fii, pentru comportamentul ei si pentru ca e mereu o buna prietena gata sa sara in ajutor oricui are nevoie si zoey fiindca e energica, dinamica, romantica, nebunatica, sincera cu ea insasi si cu cei din jur, o buna lidera si o fata simpatica. |
|
| Sus |
|
 |
didi1998

Data inscrierii: 30/Apr/2007 Mesaje: 5 Localitate: bacau
|
Trimis: 30/04/2007 17:28 Titlul subiectului: |
|
| mie ami plac toate personajele dar mai mult kiki finca e f.f.f. energica lafel ca mine |
|
| Sus |
|
 |
Kosuke_Love Junior angel

Data inscrierii: 30/Apr/2007 Mesaje: 23
|
Trimis: 01/05/2007 11:15 Titlul subiectului: |
|
Cel mai mult imi place de Wesley fiindca mereu le ajuta pe fete , e dargutz si căci el se ocupa cam de tot . Dupa parerea mea mai cool decat Eliot !  _________________ SPIRAL-Melody of Logic |
|
| Sus |
|
 |
lumiere Beautifull angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 258 Localitate: in my dream
|
Trimis: 01/05/2007 19:49 Titlul subiectului: |
|
personajul meu favorit este renee pt ca este destepta, frumoasa si serioasa de cele mai multe ori.  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Pure Soul Angel of life

Data inscrierii: 30/Apr/2007 Mesaje: 93 Localitate: From ...... my pure soul
|
Trimis: 01/05/2007 20:05 Titlul subiectului: |
|
Pey nu toti au argumentat,nici macar tu :P
Anyway Zoey,Renee shi Corina :P
De ce:
1.Zoey:pt k e suepr haioasa,imi place k nu renunta shi timida knd e prin preajma lui mark :P
2.Renee:e cea mai mare dintre toti,e nespus de ambitioasa,arata bn shi foarte intelectuala shi mai matura decat celelalte fete
3.Corina:e genul tipic al unei fete fitoase shi umplute de bani,la inceput,dar cu momentul se schimba
Akm va intreb:cate ep are întocmai Mew Mew power!?Yo am vazut doar pe alea de A+ dar am azuit k sunt mai multe k se intampla numeroase altele shi filme ova-uri ceva?! _________________
I wish I could be close to you
And feel your every move
Never meant to feel this way
Maybe you would come around one day
I wish I could be close to you
To feel your every touch
Cause the sky won't heal the way I feel
Heaven knows I've wanted it so much
(Wanted it so much) |
|
| Sus |
|
 |
xXxA-LiL-BuTtErFlYxX Junior angel

Data inscrierii: 20/Mai/2007 Mesaje: 38 Localitate: desert..
|
Trimis: 22/05/2007 10:19 Titlul subiectului: |
|
Personajul Meu preferat Este Kisshu(Dren) ..acest personaj " negativ" ma impresionat ft muult mai ales la sf ..a lasat'o pe zoey sa'ji continue viatza khiar daka el o iubea enorm .. si a salvat'o din numeroase situatzii si viceversa ..sfarsitul acestui anime m'a impresionat pana la lacrimi ..cu toate k vroiam k ichigo sa ramana cu dren
al 2lea personaj ..preferat Este Ichigo ( Zoey ) ..
este unul din cele mai interesante personaje din anime dupa kisshu ..este zburdalnika ..cu tupeu ..kateodata si timida .. si stie sa'shi pretzuiaska prietenii :D
 _________________ Death Pain Mistery Fear ..
My Existence will not dissapear..
Love MySelf
The reason to live ..
Annihilate
Reason to exist
Everyone else .. I'm Gaara of The Desert ..
 |
|
| Sus |
|
 |
anime_detectiv Light angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: 22/05/2007 21:09 Titlul subiectului: |
|
al meu este zoey caci e nebunatica si deosebit de draguta.
 |
|
| Sus |
|
 |
Aleera Elda Dark angel

Data inscrierii: 19/Mai/2007 Mesaje: 147 Localitate: in my world
|
Trimis: 22/05/2007 21:24 Titlul subiectului: |
|
Mie imi place mult de Zakuro(Renee) e cea mai matura dintre toate si normal ca gandeste diferit dar imi place mult stilul ei de a fi.Si de Corina imi mai place poate e ea cam rasfatata dar e foarte prietenoasa cateodata si eleganta. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
White_Queen Angel of destiny

Data inscrierii: 21/Mai/2007 Mesaje: 65 Localitate: curiousity killed the cat, remember that!
|
Trimis: 23/05/2007 19:29 Titlul subiectului: |
|
personajul meu preferat feminin din anime-ul asta este Renee alias Zakuro...imi place culoarea parului ei..este culoarea mea preferata... adik mov... shi pt stilul ei..serioasa,ku simtul stilului....cea mai frumoasa din grup...apoi Zoey...mai copilaroasa,se imbraca frumos se comporta funny,ciudat,spectaculos...
personaj preferat masculin: well...Dren mi se pare cel mai....sweet....evil...shi totusi ii place zoey... imi place cand Dren o saruta pe Zoey
apoi Elliot pt kum arata...super frumos...shi se comporta..well...misterios uneori sare in susținerea fetelor...shi grijuliu,totusi orgolios...  _________________ * Can I Kill U? * |
|
| Sus |
|
 |
Darkmoon# Dark angel

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 279
|
Trimis: 23/05/2007 21:57 Titlul subiectului: |
|
Cel mai interesant personaj este. .eliott,el e romantic,dragut si ..psst..cred ca o iubeste pe zoey! _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Dark)(Soul Junior angel

Data inscrierii: 28/Mai/2007 Mesaje: 34 Localitate: In Paradise
|
Trimis: 01/06/2007 00:55 Titlul subiectului: |
|
Mie imi place de : ,---Renee sau cum i se mai zice Zakuro Fujiwara,dar prefer sa-i zic Renee.De ce/Pentru ca este misterioasa,populara,desteapta frumoasa,creativa si se pricepe la multe!  _________________
Itachi's Famous Quote:"Foolish brother, if you wish to kill me, hate me, detest me, and survive in an unsightly way. Run, run and cling to life." |
|
| Sus |
|
 |
|