| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
anime_detectiv Light angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: 30/04/2007 18:44 Titlul subiectului: personajul favorit |
|
| aici veti scrie ce personaj va place cel mai mult din acest anime si veti argumenta parerea.eu nu mam uitat asa ca nu am un personaj preferat. |
|
| Sus |
|
 |
lumiere Beautifull angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 258 Localitate: in my dream
|
Trimis: 01/05/2007 17:54 Titlul subiectului: |
|
mie imi place cel mai mult de Sailor Saturn fiindca este puternica si luptatoare. in plus imi place la nebunie parul ei.pacat insa ca la un ocazie dat se face rea dar revine la natural dupaia
|
 |
Pure Soul Angel of life

Data inscrierii: 30/Apr/2007 Mesaje: 93 Localitate: From ...... my pure soul
|
Trimis: 01/05/2007 20:02 Titlul subiectului: |
|
Sailor Moon imi place mie,adik de Usagi shi de Sailor Saturn(kred k e fata blonda,cu parul lung) nush sigur dak chiar ea k am uitat
Oricum mi-a povestit vara mea kre e fana inraita Sailor Moon shi stie pe de rost absolut orice detaliu
E nice din cate mi s-a povestit shi sper sa am timp sa il revad k am uitat complet tot
Dar e printre cele mai vechi anime-uri inventate vreodata _________________
I wish I could be close to you
And feel your every move
Never meant to feel this way
Maybe you would come around one day
I wish I could be close to you
To feel your every touch
Cause the sky won't heal the way I feel
Heaven knows I've wanted it so much
(Wanted it so much) |
|
| Sus |
|
 |
Sailor Moon

Data inscrierii: 20/Mai/2007 Mesaje: 8
|
Trimis: 20/05/2007 12:07 Titlul subiectului: |
|
Sailor Moon for ever..a fost si va ramane favorita mea din acest anime...pe langa faptul ca arata minunat,este si o gardiana excelenta si o prietena de milioane...cateodata este mai copilaroasa,dar imi place felul ei de a fi!  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
White_Queen Angel of destiny

Data inscrierii: 21/Mai/2007 Mesaje: 65 Localitate: curiousity killed the cat, remember that!
|
Trimis: 23/05/2007 15:20 Titlul subiectului: |
|
well...cand eram mica imi placea sailor jupiter...akum imi place hotaru tomoe...adik sailor saturn..e mai mica dar e foarte frumoasa,puternica etc..mai multe nu pot sa spun k am vazut anime-ul cand eram mica...  _________________ * Can I Kill U? * |
|
| Sus |
|
 |
Aleera Elda Dark angel

Data inscrierii: 19/Mai/2007 Mesaje: 147 Localitate: in my world
|
Trimis: 23/05/2007 15:36 Titlul subiectului: |
|
favorita mea e sailor jupiter ea imi place cel mai mult si mereu mia placut planeta jupiter,plus de asta imi place firea ei baieoasa dar si rusinoasa si e mereu gata sa se sacrifice pentru prietenele ei _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|