| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
anime_detectiv Light angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: 30/04/2007 18:58 Titlul subiectului: personajul favorit |
|
mie imi place foarte mult de eyes.este un bun pianist.este ca o lebada,in interior se lupta cu disperarea dar nu arata nimic celor din preajma sa.este istet si asta il ajuta sa treaca peste toate obstacolele.numai nervozitatea ii incetoseaza gandirea.este misterios si asta le atrage pe numeroase fete.
punetiva parerea aici despre pers favorit si scrieti cateva randuri despre ei. |
|
| Sus |
|
 |
Kosuke_Love Junior angel

Data inscrierii: 30/Apr/2007 Mesaje: 23
|
Trimis: 01/05/2007 11:06 Titlul subiectului: |
|
Personajul meu favorit e Kosuke .
Este mereu gata sa arate ca este un Copil Spintecator si nu are mila .
Chiar daca multi spun ca e prost acest lucru nu este adevarat .
Punctul lui slab este ca mereu se enerveaza si mereu il deranjeaza ceva in rest mi se pare super ok !  _________________ SPIRAL-Melody of Logic |
|
| Sus |
|
 |
lumiere Beautifull angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 258 Localitate: in my dream
|
Trimis: 01/05/2007 19:25 Titlul subiectului: |
|
personajul meu preferat din spiral este rio. este o fire puternica si curajoasa. ea nu se lasa niciodata infranta si incearca din rasputeri sa ii faca fata vanatorului.Nu se lasa mai prejos cand este vorba despre o crima.este un copil obisnuit in fiziunea celorlalti oameni(cei care nu stiu ca ea este copil spintecator) adica se pricepe la aparente _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Pure Soul Angel of life

Data inscrierii: 30/Apr/2007 Mesaje: 93 Localitate: From ...... my pure soul
|
Trimis: 01/05/2007 19:55 Titlul subiectului: |
|
Este foarte binwe realizat shi gandit,chiar shi la cele mai nesemnificante detalii.
Mi-a placut anime-ul,mai ales misterul Copiilor Blestemati shi felul de a gandi a lui Ayumi Narumi.
Personaje preferate:pey Ayumi,prietena lui k am un lapsus akm,Eyes,Kosuke shi cumnata lui Ayumu :P
In rest totul a fost marpha _________________
I wish I could be close to you
And feel your every move
Never meant to feel this way
Maybe you would come around one day
I wish I could be close to you
To feel your every touch
Cause the sky won't heal the way I feel
Heaven knows I've wanted it so much
(Wanted it so much) |
|
| Sus |
|
 |
xXxA-LiL-BuTtErFlYxX Junior angel

Data inscrierii: 20/Mai/2007 Mesaje: 38 Localitate: desert..
|
Trimis: 22/05/2007 10:03 Titlul subiectului: |
|
am sa incep cu categoria fete : ..de aici imi place rio ..chiar daka este mai mikutza ..nu prea potzi sa zici k este firava ..caci ..este cam rea..si nu prea sta pe ganduri ..daka o enervezi ..este dragutza..si energika ..
la baietzi : aleg kousuke ..dupa parerea mea este cel mai tare dn anime ..e ft f t frumos ..si dragutz ..parul lui roshu ..si acei mici ochelari ..si sufletul rece ..are si partzi bune ..dar ..imi place mai mult ..dekt celelalte personaje .. _________________ Death Pain Mistery Fear ..
My Existence will not dissapear..
Love MySelf
The reason to live ..
Annihilate
Reason to exist
Everyone else .. I'm Gaara of The Desert ..
 |
|
| Sus |
|
 |
Angel_of_the_moon

Data inscrierii: 02/Iun/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: 02/06/2007 12:00 Titlul subiectului: |
|
maie imi place ffffff molt de eyes este soper elegant calkulat si are niste ochi super marfa.......  |
|
| Sus |
|
 |
Darkmoon# Dark angel

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 279
|
Trimis: 02/06/2007 17:55 Titlul subiectului: |
|
Mie imi place de Eyes fiindca e sweet si un baiat dargut,care are un suflet urias.....el e preferatul meu.Va fi si a fost pentru tot \deaunba  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Aleera Elda Dark angel

Data inscrierii: 19/Mai/2007 Mesaje: 147 Localitate: in my world
|
Trimis: 02/06/2007 18:39 Titlul subiectului: |
|
pai cel mai mult imi place de eyes pentru ca este un tip misterios,frumos,inteligent si tine foarte mult la prieteni sai si e gata sa se sacrifice pentru ei plus de asta uneori da dovada ca ar fi mai inteligent decat ayumu _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
BlueFairy Angel of destiny

Data inscrierii: 02/Mai/2007 Mesaje: 66
|
Trimis: 19/06/2007 12:57 Titlul subiectului: |
|
| mie imi place teribil de mult de sayoko,madoka si hiyono.sunt mega dragute.si imi place la amdoka ca e haioasa |
|
| Sus |
|
 |
|