| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
anime_detectiv Light angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: 18/05/2007 17:11 Titlul subiectului: Sango vs Kagome |
|
| kagome caci e mai frumoasa,mai puternica mult mai desteapta si prietenoasa.voua? |
|
| Sus |
|
 |
lumiere Beautifull angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 258 Localitate: in my dream
|
Trimis: 19/05/2007 14:42 Titlul subiectului: |
|
eu o aleg pe sango pt ca nu se lasa niciodata batuta, este frumoasa, destepta simi place la nebunie cand ii da balme lui miroku  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Aleera Elda Dark angel

Data inscrierii: 19/Mai/2007 Mesaje: 147 Localitate: in my world
|
Trimis: 19/05/2007 16:00 Titlul subiectului: |
|
mie imi place de sango pentru ca este o adevarata lupatoare in toate privintele.E o fire sensibila,puternica,isi iuveste familia mai ales fratele,lupta pentru a il salva,este o prietena de incredere si gata sa isi ajute prieteni si ar mai fi faptul ca il suporta si pe miroku _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Fallen Angel
Data inscrierii: 19/Mai/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: 19/05/2007 20:31 Titlul subiectului: |
|
Eto..grea alegere dar totusi eu o aleg pe Sango pentru ca a dovedit ca este o buna luptatoare si a indurat si a suferit tare multe din cauza lui Naraku.Nu este genul de persoana care are nevoie de protectie so eu o aleg pe Sango`chan  |
|
| Sus |
|
 |
xXxA-LiL-BuTtErFlYxX Junior angel

Data inscrierii: 20/Mai/2007 Mesaje: 38 Localitate: desert..
|
Trimis: 21/05/2007 10:03 Titlul subiectului: |
|
Kagome ..cu toate k la inceput mi'a plakut sango ...ma impresionat povestea cu mikul ei fratzior ..dar apoi miam dat seama ..k kag-chan ..are o alta fire ..mai speciala ..este mai vesela ..si mai indrazneatza ..cu toate k nu isi arata sentimentele profunde pt inu ..ku toate k el ar necesită sa faca debutantul pas ...are multe conflicte cu el ..si se poarta ..nemilos ...+ k este si ft curajoasa ..:D .. _________________ Death Pain Mistery Fear ..
My Existence will not dissapear..
Love MySelf
The reason to live ..
Annihilate
Reason to exist
Everyone else .. I'm Gaara of The Desert ..
 |
|
| Sus |
|
 |
Darkmoon# Dark angel

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 279
|
Trimis: 23/05/2007 21:51 Titlul subiectului: |
|
Deci.eu o aleg pe sango,ffiindca e draguta,atrage barbatii,e puternica,o are pe Kirara,e mai frumoasa,deci=>SANGO _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
White_Queen Angel of destiny

Data inscrierii: 21/Mai/2007 Mesaje: 65 Localitate: curiousity killed the cat, remember that!
|
Trimis: 24/05/2007 16:07 Titlul subiectului: |
|
o aleg pe kagome...dupa mine e cea mai frumoasa anime girl din toate anime-urile...comportamentul ei asa de amabil...asa de cute..isi ajuta pana shi dusmanii...e mult mai puternica decat sango...ea are tăria in ea , nu un boomerang...poate vedea shinkon no tama...kum ar zice shi kouga... "e femeia perfecta"  _________________ * Can I Kill U? * |
|
| Sus |
|
 |
|