| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Darkmoon# Dark angel

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 279
|
Trimis: 19/06/2007 14:49 Titlul subiectului: Shaman King vs. Air tv |
|
Eu aleg shaman king,fiindca am vazut animeul de multe ori si imi place tare mult.E interesaqnt,plin de actiune,iar uneori e si haios....Voi ce parere aveti?Va rog sa o argumentati..va pooop dulce.... _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
lumiere Beautifull angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 258 Localitate: in my dream
|
Trimis: 19/06/2007 14:51 Titlul subiectului: |
|
aici eu aleg air tv, desi nu lam vazut decat pe youtube, ma fascinat povestea, personajele si tot animeul defapt..nu k nu miar place shamang king, defapt este un anime dragutz si plin de actiune, dar tot mai mult imi place air tv sper sa il dea in curand pe a + pt ca merita vazut _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Sara Angel of destiny

Data inscrierii: 27/Mai/2007 Mesaje: 79
|
Trimis: 19/06/2007 15:29 Titlul subiectului: |
|
Amandoua sunt dragute dar eu aleg Air pentru mi se pare mai interesant si original. De asemenea grafica de la Air este mult mai buna (parerea mea), iar peisajele fundalurile si efectele excepționale sunt chiar impresionante. Personajele din Air mi se par mai dragute (aproape cawaii) si mai bine realizate decat cele din Shaman King. Asta nu inseamna ca cele din shaman king nu ar fi dragute, din contra chiar imi plac....mai ales Tao Len
Dupa cum am mai spus eu aleg Air tv. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Mew-Power Junior angel

Data inscrierii: 21/Iun/2007 Mesaje: 32
|
Trimis: 30/06/2007 21:52 Titlul subiectului: |
|
Si eu aleg Air Tv pentru ca este mai interesant,sunetul este minunat si grafica.Personajele sunt mai misterioasa,haioasa si dragute.Shaman King este mai diferit decat Air tv si nu ca nu-mi place dar,parca Air tv este mai interesant. _________________ Viata e un lucru important!
[URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
noganoga
Data inscrierii: 10/Iul/2012 Mesaje: 5 Localitate: Israel
|
Trimis: 18/08/2012 16:42 Titlul subiectului: |
|
| I hope I will come to your site after a few weeks and find interest post like this again))) See you in a future) |
|
| Sus |
|
 |
|