| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Sora si Ken impreuna?Var placea sa ii vedti asa? |
| da |
|
66% |
[ 8 ] |
| nu |
|
33% |
[ 4 ] |
|
| Voturi totale : 12 |
|
| Autor |
Mesaj |
Aleera Elda Dark angel

Data inscrierii: 19/Mai/2007 Mesaje: 147 Localitate: in my world
|
Trimis: 01/06/2007 10:18 Titlul subiectului: Sora&Ken |
|
cu toti cred ca ati observat ca ken este indragostit de sora de foarta multa vreme inca de la episodul 1 dar dabia la sfarsit ii spune acesteia ca o iubeste cea ce o lasa pe sora socata,dar intrebarea mea este ce parere ati avea despre acest cuplu,ar avea vreo sansa cumva si sar potrivi?
eu cred ca sora i ken sunt facuti unul pentru altu deoarece ken mereu o ajta pe sora cum poate si ii este mereu alaturi la bine si la rau,miar placea sa vad acest cuplu in anime si cum ar evolua relatia lor _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
lumiere Beautifull angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 258 Localitate: in my dream
|
Trimis: 01/06/2007 10:49 Titlul subiectului: |
|
si eu cred ca se potrivesc de minune sunt amanadoi veseli, prietenosi si au suflet bun. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Darkmoon# Dark angel

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 279
|
Trimis: 01/06/2007 20:26 Titlul subiectului: |
|
Nu prea cred ca se potrivesc,sincer.Unul are probleme cu inim,a,altul traieste pentru adrenalina..nu stiu..un pik..poate.. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Angel_of_the_moon

Data inscrierii: 02/Iun/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: 02/06/2007 11:53 Titlul subiectului: |
|
Mie mi se par OK impreuna adika nu stiu dar totusi parka se potrivesk parerea mea este ka le sta bine impreuna....  |
|
| Sus |
|
 |
White_Queen Angel of destiny

Data inscrierii: 21/Mai/2007 Mesaje: 65 Localitate: curiousity killed the cat, remember that!
|
Trimis: 03/06/2007 02:41 Titlul subiectului: |
|
ken mi se pare prea timid ca sã îi spunã ceva Sorei...adicã (virgulã) cã o place sau cã simte ceva pentru ea....dar ºi Sora evitã subiectul...am impresia cã ,Ken ar vrea sã se apropie de Sora,însã aceasta este prea prinsã în poveste...dar în rest le-ar sta bine ca un cuplu... _________________ * Can I Kill U? * |
|
| Sus |
|
 |
BlueFairy Angel of destiny

Data inscrierii: 02/Mai/2007 Mesaje: 66
|
Trimis: 19/06/2007 12:31 Titlul subiectului: |
|
| eu sunt de parere ca le-ar sta bine impreuna..amandoi veseli..decat sora&leon.asta e parerea mea. |
|
| Sus |
|
 |
MoonRise

Data inscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 10
|
Trimis: 19/06/2007 23:13 Titlul subiectului: |
|
chiar mi-ar placea acest cuplu, se potrivesc de minune, amandoi sunt copilarosi, dragutzi si se completeaza unul pe celalalt. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|