| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Darkmoon# Dark angel

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 279
|
Trimis: 19/05/2007 20:25 Titlul subiectului: Sora-Un vis adevarat |
|
Ce parere aveti despre sora?Mie mi se pare o adevarata luptatoare si o adevarata prietena..Care e [parerea voastra? _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
lumiere Beautifull angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 258 Localitate: in my dream
|
Trimis: 19/05/2007 20:53 Titlul subiectului: |
|
sora este o prietena pe care te poti baza intotdeauna, care lupta pentru visurile ei, este draguta si imi place la nebunie cand incearca sa iasa din nereguli _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
anime_girl

Data inscrierii: 05/Mai/2007 Mesaje: 10 Localitate: Oradea
|
Trimis: 19/05/2007 21:03 Titlul subiectului: |
|
este o acrobata minutata si nu renunta niciodata
anime girl..vad ca esti noua pe forum,asa ca n-ar strica sa dai o raita pe la reguli,deoarece cred ca ai cam facut spam...e un text mmuult prea scurt..dar nu e nimik..vezi ce faci pe viitor..peace be with you |
|
| Sus |
|
 |
anime_detectiv Light angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: 20/05/2007 11:08 Titlul subiectului: |
|
sora este o adolescenta venita din japonia la kaleido star.ea doreste sa devina o adevarata stea kaleido la fel ca layla.dea lungul timpului trece prin grele incercari dar cu susținerea prietenilor sai ea va castiga intotdeauna un fapt pe care putini acrobati primesc pe scena.va castiga aplauzele si bucuria celor care ii privesc acrobatiile.desi la inceput layla nu a primito calduros pe sora in final ele vor lucra impreuna.
sora nu se lasa nociodata batuta fiindcă chiar daca spirala vietii o duce in locuri negre de unde multi nu ar mai iesi,ea cu speranta si incredere in sine va astepta mereu lumina care o scapa de griji.deaceea ea capata pe scena stralucirea unui inger adevarat.
,,visurile-mi sunt aripile cu care zbor spre cer!"acest moto al sau a facuto sa aiba incredere in ea.
[URL=http://imageshack.us] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
Darkmoon# Dark angel

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 279
|
Trimis: 22/05/2007 22:35 Titlul subiectului: |
|
Dap..as mai vrea sa adau g ceva..sora e una dintre cele mai ambitioase persoane pe care le-am vazut eu vreodata..pai..sa mai schimbam un pic subiectul......De ce va place dde ea? _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|