| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
beauty_angel Junior angel

Data inscrierii: 29/Apr/2007 Mesaje: 29
|
Trimis: 04/05/2007 12:45 Titlul subiectului: Top 3 Cupluri din Witch |
|
Nustiu in seria de pe jetix a aparut Peter fratele mai mare a lui Taranee?
Oricum.1.Cornelia&Caleb-fiindca le sta bine(da ma enerveaza ca Caleb ala o parasit-o)
2.Taranee&Nigel-Mi se par un cuplu super nustiu daca luati revista dar in revista sunt superi
3.Hay Hay&Eric-sunt mega amuzanti mai ales cum s-au intalnit |
|
| Sus |
|
 |
BlueFairy Angel of destiny

Data inscrierii: 02/Mai/2007 Mesaje: 66
|
Trimis: 04/05/2007 13:31 Titlul subiectului: |
|
pun si eu tot din revista
1.Irma and Joel(super sweet)
2.Hay-lin&Eric(cei mai simpatici)
3.Will&Matt(uneori cam enervanti totusi...)
Eu as fi pus si Cornelia&Caleb dar acum daca nu mai sunt impruna... _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
White_Queen Angel of destiny

Data inscrierii: 21/Mai/2007 Mesaje: 65 Localitate: curiousity killed the cat, remember that!
|
Trimis: 23/05/2007 16:14 Titlul subiectului: |
|
irma shi joel...se potrivesc de minune..amandoi inebuniti dupa karmilla
eric shi hay-lin...mi se pare k se aseamana la comportament
hm..ce ziceti de taranee shi tipul cel nou, Luke...nu e simpatic? eu cred k da... _________________ * Can I Kill U? * |
|
| Sus |
|
 |
Darkmoon# Dark angel

Data inscrierii: 04/Mai/2007 Mesaje: 279
|
Trimis: 16/06/2007 16:20 Titlul subiectului: |
|
pai..
1.Cornelia & Caleb...daupa parerea mea sunt cel mai reusit culplu,se potrivesc si la fizic,si la caracter,sunt amandoi luptatori....si ...nu mai shtiu >_>
2.Tara &Nigel ..sunt draguti,su vieti interesante,se iubesc mult si au pasiuni comune
3.Hay lin & ERic..pai..amandoi sunt visatori,amandoi sunt "cititori in stele",sunt talentati si stiu sa tina unul la altul _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
lumiere Beautifull angel

Data inscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 258 Localitate: in my dream
|
Trimis: 16/06/2007 16:37 Titlul subiectului: |
|
1. cornelia si caleb formeaza cel mai frumos cuplu si se potrivesc si ca, caracter
2. matt si will sunt dragutzi si sunt si puternici impreuna, se ajuta unul pe celalat deci sunt ok
3.Hay lin & Eric pai nu prea am ce zice despre ei pur si modest imi plac la fel cum a zis si darkmoon sunt amandoi visatori si talentati, iar cand dau de greutati se ajuta unul pe altu' _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Sara Angel of destiny

Data inscrierii: 27/Mai/2007 Mesaje: 79
|
Trimis: 30/06/2007 13:56 Titlul subiectului: |
|
1. Cornelia si Caleb se potrivesc pentru ca se completeaza reciproc si ambii au un caracter puterinc.
2. Will si Matt pentru ca au demonstrat ca tin unul la altul si sunt dspusi sa faca sacrificii unul pentru celalalt.
3. Hay lin si Eric...well...ei mi se par cei mai simpatici si sunt foarte haiosi.  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|